Мультибрендова компанія інформаційних технологій Logitech презентувала Logitech Scribe — інтелектуальну вайтборд-камеру для конференц-залів

Краще за реальність: нова розумна камера Logitech Scribe – для дистанційної співпраці

Технології Logitech Scribe активно розширюють можливості для дистанційної роботи. Тепер навіть ті учасники, які беруть участь у зборах віртуально, можуть бачити все так, ніби вони зайняли перші місця в залі. Завдяки вбудованим інтелектуальним функціям і спеціальному об'єктиву, камера Scribe передає неймовірно чітке зображення всіх учасників відеоконференції. Достатньо натиснути на камері Scribe кнопку ввімкнення бездротового передавання даних — і ваші матеріали миттєво побачать усі учасники зустрічі. Також можна легко надати спільний доступ до інформації у конференц-залі за допомогою контролера Logitech Tap.

Оскільки дистанційний зв’язок набуває сталого розвитку не тільки в роботі, але й в освіті, Logitech Scribe допоможе учням добре бачити, чути й розуміти вчителя. Тепер учні зможуть сприймати матеріал і з лекційної дошки в аудиторії. Додайте Scribe в класній кімнаті разом із рішеннями ZOOM Rooms або Microsoft Teams, чи просто підключіть Scribe до ноутбука як USB-пристрій.

Вайтборд-камера Logitech Scribe стане надійним помічником у завданнях відеоконференцзв'язку завдяки таким характеристикам:

  • «Невидимість» доповідача

Вбудований у Scribe штучний інтелект створює ефект «прозорості» доповідача, даючи змогу учасникам відеоконференції бачити всю дошку наче крізь нього.

  • Поліпшення контенту

Для підвищення читабельності Scribe автоматично оптимізує кольори й контрастність тексту та малюнків, написаних маркерами.

  • Просте управління

    Використовуючи єдину платформу Logitech Sync, ви можете спостерігати за камерою Scribe та іншими пристроями в приміщенні, а також управляти їхньою роботою.

  • Розпізнавання стікерів

Scribe сегментує зображення, аби розпізнавати та показувати додатковий контент, наприклад, стікери.Високотехнологічна вайтборд-камера — не просто новітнє рішення для покращень умов відеоконференцзв'язку, але також ідеальний вибір для сучасного офісу. Завдяки елегантному мінімалістичному дизайну, Scribe стане гармонійною складовою будь-якого інтер’єру.

Офіційним дистриб'ютором продукції Logitech в Україні є компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень.

Про компанію Logitech

Компанія Logitech розробляє продукти, які надають користувачам можливість легко і просто поринути у цифровий світ розваг. Ще понад 30 років тому пристрої Logitech були покликані об’єднувати людей завдяки цифровим технологіям. Сьогодні ж компанія створює продукти, які дозволяють повністю насолодитися масою аудіо- та відео розваг, іграми, спілкуванням у соціальних мережах та передачею даних через інтернет. Швейцарська відкрита акціонерна компанія Logitech International, заснована у 1981 році, котується на Швейцарській фондовій біржі (LOGN) та на біржі Nasdaq (LOGI) у США. Приєднуйтесь до Logitech на logitech.com, у блозі компанії та у @Logitech.

Про компанію ASBIS

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 30-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами в 28 країнах, 30 000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.Більше інформації: www.asbis.ua