Canyon

Розумний cмарт-годинник Lollypop SW-63: тримає руку на пульсі активного способу життя

Смарт-годинник SW-63 стане у пригоді людям з активним способом життя,  спортсменам, мандрівникам, які до того ж люблять музику та слідкують за своїм здоров’ям. Про це свідчить спортивний, сучасний та лаконічний дизайн пристрою. Корпус круглої форми з великим сенсорним кольоровим екраном виглядає солідно, додає статусності, вказує на розуміння власником сучасних технологічних трендів. Вигляд циферблата можна налаштувати за власним бажанням.

Розумний годинник Lollypop SW-63 надає багато споживчих переваг своїм власникам. Пристрій сумісний із смартфонами під управлінням операційних систем Android та iOS на основі технології бездротового зв’язку Bluetooth 5.0 з низьким споживанням енергії. Налаштувати синхронізацію смарт-годинника із смартфоном можна через застосунок  Canyon Life.

За допомогою SW-63 можна переглядати текстові повідомлення, пошту, інформацію з соціальних мереж та календарів. Тут також можна отримати інформацію про виклики та номери вхідних дзвінків. Є можливість керувати фотокамерою та музичним плеєром смартфону. Це зручно людям, які, наприклад, слухають музику під час ранкових пробіжок та занять спортом або прослуховують аудіокниги на прогулянці та у вільний час.

Lollypop кріпиться на руці за допомогою надійного силіконового ремінця, який за потреби можна легко замінити. Захищений корпус за класом захисту IP 68 дозволяє бігати, кататися на велосипеді, плавати та занурюватися разом з годинником. Також, пристрій відображає кількість кроків та виміряє пульс під час прогулянок. Він реєструє ці дані, визначає оптимальну кількість фізичної активності свого власника та повідомляє, якщо вона занизька. Дані про фізичну активність можна переглянути в Canyon Life. Інтеграція доступна з Google Fit та Apple Health.

Потужний та ємний літій-полімерний акумулятор забезпечує великий час автономної роботи пристрою. Якщо розумний годинник використовувати активно, то він може працювати до чотирьох днів без додаткового заряджання. А в режимі очікування і до десяти днів.

Новий смарт-годинник Lollypop SW-63 відповідає жорсткому Загальному регламенту про захист приватних даних GDPR (General Data Protection Regulation), який діє у країнах ЄС. Новий смарт-годинник абсолютно безпечний у використанні та здійснює мінімальний вплив на екологію навколишнього середовища.

В Україні Lollypop SW-63 доступний для покупки з грудня 2021 року за ціною 999 грн.

Детальніше про аксесуари та бренд можна дізнатися на сайті

З будь-яких питань, що стосуються характеристик пристроїв, реалізації та підтримки можна звертатися за офіційною адресою електронної пошти: canyon@asbis.ua.

 

Довідка:

Canyon – завжди молодий, завжди в тренді!

Canyon — бренд стильних і доступних аксесуарів і розумних гаджетів. Створений у Нідерландах у 2003 році, Canyon цінує свободу самовираження та високі європейські стандарти якості. Наша продукція продається у 26 країнах світу.

Canyon втілює бадьорий настрій, яскраві модні кольори та трохи провокаційного креативу. Наша продукція розроблена для молодих людей, хто практикує розумне споживання, еко-активізм, прагне інновацій.

Ми дотримуємось суворих гармонізованих екологічних стандартів ЄС.

Стильні та якісні, але все ж таки доступні за ціною аксесуари від Canyon дозволяють молодим людям підкреслити свою індивідуальність.

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 30-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами в 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.