Infinidat

Infinidat 5-й рік поспіль названа лідером у Gartner® Magic Quadrant™ 2022 для провідних систем зберігання даних

За даними Gartner, "постачальники в лідируючому квадранті" мають найвищі сукупні оцінки за здатність до виконання і повноту бачення. Лідер має частку ринку, довіру, а також маркетингові та торгові можливості, необхідні для стимулювання прийняття нових технологій. Ці постачальники демонструють чітке розуміння потреб ринку. Вони є новаторами і лідерами думок із чітко сформованими планами, які клієнти і потенційні партнери можуть використовувати при розробці своїх інфраструктур і стратегій зберігання даних. Крім того, Лідери присутні в трьох основних географічних регіонах, мають стабільні фінансові показники і широку підтримку платформи".

“Ми вважаємо, що постійне визнання Infinidat як лідера в Magic Quadrant для первинних систем зберігання даних є результатом нашої роботи по наданню потужних рішень для наших корпоративних клієнтів. Ми маємо всі можливості, щоб подовжити наш успіх, надаючи найсучасніші корпоративні платформи зберігання даних і кіберстійкість. Це важливе визнання від Gartner не тільки підтверджує довіру великих підприємств до Infinidat, але й говорить про цінність нашого безкомпромісного, орієнтованого на клієнта бачення і здатності наполегливо реалізовувати це бачення,” сказав Філ Буллінгер, генеральний директор Infinidat. 

Відгуки корпоративних клієнтів і провайдерів керованих сервісів зміцнюють лідерські позиції Infinidat на ринку систем зберігання даних. Infinidat отримала сотні відгуків від кінцевих користувачів в огляді Gartner® Peer Insights™ для первинних масивів зберігання даних, при цьому InfiniBox™ SSA отримав ідеальні 5 зірок з 5, а InfiniBox® – 4,9 зірки з 5. Крім того, 100% рецензентів InfiniBox SSA "Рекомендували б" InfiniBox SSA своїм колегам і 97% рецензентів InfiniBox "Рекомендували б" InfiniBox своїм колегам.