Якщо ви геймер

Швидке відтворення, яскрава вбудована графіка та ефект занурення із процесорами Ryzen™ 5000 серії G для настільних ПК

Купити онлайн

Процесори AMD Ryzen

Надшвидка реакція

Отримайте необхідну швидкість роботи завдяки 8 ядрам, створених на основі останньої технології 7 нм. Значно перевершивши попереднє покоління у продуктивності, процесори AMD Ryzen™ 5000 серії G для настільних ПК із вбудованою графікою Radeon™ забезпечують надшвидку реакцію і багатопотокове виконання на комп’ютерах широкого користування.

Найновіша технологія

З найновішою у світі технологією 7 нм в ядрах процесорів ви можете розраховувати на швидку, ефективну і надійну роботу ПК. Процесори AMD Ryzen™ 5000 серії G для настільних ПК із вбудованою графікою Radeon™ створені з використанням найкращої в індустрії технології 7 нм на основі архітектури Zen 3 для швидшої та більш ефективної обробки інформації ніж будь-коли. При цьому працюють тихо і не перегріваються. 

Найшвидша графіка у світі в процесорах для настільних ПК

Зануртеся у кожну деталь, коли редагуєте фото і відео, насолоджуйтеся надзвичайно плавною HD графікою під час ігор і трансляцій ваших улюблених шоу із насиченою 4K і HDR графікою. Процесори AMD Ryzen™ 5000 серії G для настільних ПК забезпечують найшвидшу обробку графіки можливу для процесорів для настільних ПК завдяки вбудованій графіці AMD Radeon™. Насолоджуйтеся дискретною 1080Р графікою під час гри без додаткових відеокарт.  Ви також зможете без проблем встановити відеокарту для HD+ геймінгу, коли забажаєте. Для отримання додаткової інформації прохання надсилати запит на електронну адресу: amd@asbis.ua

 Довідка 

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень, надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить у міжнародний холдинг з 30-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами в 28 країнах, 30 000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород. 
У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7 000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників. 
Більше інформації: www.asbis.ua 

AMD – провідний глобальний постачальник інноваційних мікропроцесорів і графічних рішень. AMD розробляє та випускає інноваційні мікропроцесори та графічні рішення для обчислювальних пристроїв, комунікаційного обладнання та побутової електроніки.  
Докладніше: 
http://amd.com