Компанія Infinidat

Системи збереження даних корпоративного класу ємністю в кілька петабайтів – конкурентна перевага для сервіс-провайдерів

Галузевий лідер Infinidat винайшов можливість уникнути компромісу між продуктивністю, доступністю і ціною в корпоративних системах, що зберігають петабайти даних. InfiniBox® – це інноваційна універсальна СЗД для критично важливих застосунків, що дозволяє ІТ-відділам організацій і постачальникам хмарних послуг перевершити цільові показники про рівень обслуговування, а також знизити вартість і спростити операції збереження в системах, ємність яких можна збільшувати до кількох петабайтів.

Ключові особливості InfiniBox®

  • Висока продуктивність. Справді інноваційний та ефективний алгоритм керування кеш-пам’яттю (Neural Cache) у поєднанні з високоефективним розміщенням даних забезпечує високу пропускну здатність із затримками мікросекундного рівня. Підтримка технологій NVMe-oF і Storage Class Memory (SCM) дозволяє зберегти конкурентні переваги InfiniBox у міру розширення інфраструктури замовників.
     
  • Петабайти ємності. Виключно ефективне «тонке» виділення ресурсів, безперервне вивільнення простору і стиснення даних «на льоту» дозволяють максимально використовувати ємність системи. Система займає до однієї стійки висотою 42U, розширюється до 10 ПБ і більше, може об’єднуватися з іншими системами і вирізняється високою економічною ефективністю.
     
  • 100% доступність і надійність. Самовідновлювана архітектура InfiniBox у поєднанні з патентованою технологією розміщення даних InfiniRaid і предиктивним аналізом несправностей забезпечують найвищу в галузі доступність даних і можливість модернізації без зупинки системи. Потрійне резервування апаратних компонентів InfiniBox дозволяє системі швидко відновлюватися після відмови будь-якого компонента. InfiniBox пропонує 100% гарантію доступності даних. Шифрування і SnapSecure®, технологія незмінних моментальних знімків, зменшують або усувають проблеми кібербезпеки.
     
  • Гнучкість і безперервність бізнесу. Моментальні знімки займають мінімум простору, під час їх створення продуктивність системи не знижується; вони спрощують збереження даних, прискорюють процес розробки, покращують контроль якості і дозволяють створювати практично нескінченну кількість копій даних. Інтегровані асинхронний, синхронний, «активний/активний» режими реплікації даних із підтримкою безлічі майданчиків забезпечують максимально високий рівень доступності даних і гарантують безперервність бізнес-процесів.
     
  • Просте і функціональний керування. Хмарний аналітичний інструмент InfiniVerse здійснює моніторинг, створює звіти, оцінює стан системи і прогнозує вплив змін інфраструктури на продуктивність. Для керування елементами використовується інтуїтивно зрозумілий графічний інтерфейс InfiniBox на основі HTML5, який спрощує виконання складних операцій. Повнофункціональний RESTful API та функціональний інтерфейс командного рядка допомагають автоматизувати складні завдання. Функціональність Quality of Service спрощує керування рівнями обслуговування для різних користувачів, робочих навантажень і томів.
     
  • Уніфікована система. InfiniBox може одночасно використовувати протоколи FC, iSCSI, NFSv3 SMB на одній системі, що спрощує консолідацію робочих навантажень і дозволяє замінити собою безліч масивів із різними термінами закінчення сервісної підтримки а схемами ліцензування.
     
  • Під’єднання та інтеграція. InfiniBox надає можливість інтеграції з інтерфейсами багатьох застосунків, платформ віртуалізації, баз даних, систем резервного копіювання. Завдяки виключно швидкій та інтуїтивно зрозумілій системі під’єднання та конфігурування Host PowerTools, процес керування, на яких раніше витрачалося кілька днів, тепер триває секунди!

СЗД корпоративного класу InfiniBox перевершує за продуктивністю системи all-flash, забезпечує 100% доступність під час роботи зі змішаними навантаженнями і дозволяє нарощувати ємність до кількох петабайтів. Моментальні знімки, створювані без зниження продуктивності системи, і реплікація даних за схемою «активний/активний» значно підвищують гнучкість бізнесу. Сервіс-провайдери обирають Infinidat за високу надійність і простоту керування.

Для отримання додаткової інформації про продукти Infinidat прохання надсилати інформаційний запит на електронну адресу: infinidat@asbis.ua.

 Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень, надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить у міжнародний холдинг з 30-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами в 28 країнах, 30 000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.
У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7 000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.
Більше інформації:
www.asbis.ua

Infinidat – глобальна компанія з Ізраїлю, що займається розробкою, виробництвом та продажами СЗД корпоративного класу. Infinidat змінює парадигму корпоративних СЗД, зменшує капітальні/операційні витрати та знижує складність інфраструктури. Три роки поспіль (з 2015 до 2017) Gartner, публікуючи «магічний квадрант» СЗД, оцінював Infinidat як візіонера (Visionaries) – далекоглядного виробника ПО, що інвестує засоби в провідні технології, які ляжуть в основу наступного покоління продукту. 2018 року Gartner переніс Infinidat до сектору лідерів ринку (Leaders).
Докладніше:
www.infinidat.com