Нова лінійка мережевих технологій від Ubiquiti доступна в ASBIS для більш ніж 25 країн світу.

Підвищуйте швидкість бездротового зв'язку з Ubiquiti та ASBIS

ASBIS Group – провідна ІТ-компанія, що спеціалізується на дистрибуції та розробці продуктів, рішень і послуг у сфері ІТ, Інтернету речей та робототехніки на ринках Європи, Близького Сходу, Центральної Азії та Африки, рада повідомити про розширення продуктової лінійки Ubiquiti, світового лідера в області керованих WiFi систем. Відтепер понад 20 позицій з 5 товарних категорій від Ubiquiti доступні для замовлення в більш ніж 25 країнах світу.
 

Ubiquiti презентувала одночасно 22 нових рішення в 5 категоріях продуктів.

  • OS Consoles, що надає функції віддаленого доступу, управління та запису.
  • UniFi Protect, платформа для камер на основі штучного інтелекту, що постійно розвивається і здатна записувати високоякісне відео для локального зберігання.
  • UniFi Access – новітня система контролю доступу з сучасними сенсорними зчитувачами доступу, відео в реальному часі та підтримкою облікових даних мобільних додатків.
  • UISP, нове покоління мережевого обладнання з хмарним керуванням, яке успадкувало високу продуктивність, надійність і простоту конфігурації від сімейства EdgeMax.
  • WiFi.

У категорії WiFi з'явилися новинки: U6-Enterprise-IW; UBB-XG та U6+. Unifi U6+ –  це новітня дводіапазонна точка доступу Wi-Fi 6 від Ubiquiti. U6+ є майже повним аналогом U6 Lite, але з вищою продуктивністю і підтримкою WiFi 6 у двох діапазонах. 

Технічні характеристики:

  • ≈139,35 метрів² покриття
  • 300+ одночасних підключених пристроїв
  • WiFi 6 (2×2 MIMO)
  • Живлення за допомогою PoE

 

Завантажити специфікацію

Про Ubiquiti

Ubiquiti зосереджена на демократизації мережевих технологій у глобальному масштабі – сукупні поставки майже 85 мільйонів пристроїв відіграють ключову роль у створенні мережевої інфраструктури у більш ніж 200 країнах і територіях по всьому світу. Наші професійні мережеві продукти працюють на програмних платформах UNMS та UniFi, які забезпечують розподілений доступ до Інтернету з високою пропускною здатністю та уніфіковане управління інформаційними технологіями відповідно.

Ubiquiti, логотип U, UBNT, airMAX, airFiber, mFi, EdgeMAX, UniFi, UNMS, AmpliFi та UFiber є зареєстрованими товарними знаками або товарними знаками Ubiquiti, Inc. у США та інших країнах. Для отримання додаткової інформації завітайте на https://www.ui.com/.