Міжнародний турнір Lorgar Cup у дисципліні CS:GO завершився 2 липня грандіозним фіналом. У турнірі продемонстрували свою майстерність понад 200 команд із Болгарії

Команда IKLA показала блискавичну гру на Lorgar Cup, забезпечивши Україні 4 місце у міжнародному турнірі CS:GO

Проявивши винятковий талант і непохитну рішучість, IKLA виявилася сильним суперником протягом усього турніру. Їх чудова командна робота та вправна гра дозволила спочатку перемогти в Національних відбіркових змаганнях, а потім вийти з групи основної стадії змагань. Нажаль, в плей-офф IKLA поступились більш сильним суперникам, проте зайняли 4 місце на турнірі Lorgar Cup. На підтвердження своєї майстерності, команда отримала 5 нових ігрових крісел Lorgar Embrace 533.

Болгарська команда Team 500, підтвердила статус фаворита турніру та стала чемпіоном Lorgar Cup, здобувши перемогу в запеклій фінальній боротьбі. Вони отримали титул чемпіона і головний призом у розмірі 8 000 доларів із призового фонду турніру.

Головним відкриттям турніру стала Katuna, ще одна болгарська команда, яка впевнено дійшла до фіналу, де зазнала єдиної поразки і зайняла 2 місце на турнірі. Їх видатний виступ приніс команді заслужений приз у розмірі 4 500 доларів.

Третє почесне місце зайняла команда Dynamo Eclot з Чехії, чий геймплей і майстерне виконання принесли їм приз у розмірі 2 500 доларів.

Міжнародний турнір Lorgar Cup привернув не аби яку увагу прихильників ігор у всьому світі. Велика кількість глядачів є свідченням популярності турніру та ажіотажу, який він викликав серед спільноти у дисципліні CS:GO.

Коментували ігри відомі стрімери: Jaxi, YXo, Petr1k, Niku, Zeus та інші. Вони додали ще більшого залучення в ігри, покращуючи загальний досвід як для глядачів, так і для гравців. Окрім яскравого турніру, Lorgar оголосив про «The Great Lorgar Giveaway». Учасники мають неймовірну можливість виграти цілий ряд чудових призів, включаючи першокласну ігрову периферію від бренду Lorgar і навіть ігрові крісла. З понад 200 000 тікетів, згенерованих тисячами учасників, Giveaway набув величезної популярності. Це надає унікальну можливість для прихильників ігор оновити свої девайси за допомогою першокласного обладнання від Lorgar. Пропозиція завершиться 9 липня, тому у всіх бажаючих ще є час взяти участь у Giveaway, щоб отримати шанс виграти один із цих фантастичних призів.

Lorgar пишається бути частиною цього важливого турніру з CS:GO і планує продовжувати приймати участь в цікавих подіях, як Lorgar Cup, щоб розвивати рівень місцевих команд та допомогти скоротити шлях до міжнародного рівня, а також сприяти розвитку геймінг індустрії загалом. 

Про Lorgar:

Lorgar — бренд ігрових аксесуарів для вибагливих користувачів, які цінують функціональні та якісні пристрої. Надаючи геймерам ресурси, необхідні для досягнення успіху, Lorgar працює над покращенням ігрового досвіду за допомогою інновацій, надійності та виняткової продуктивності.