Компанія Supermicro анонсувала велику кількість серверів на новітній платформі Intel Xeon Sapphire Rapids. Новинки серії X13 поповнили сімейства SuperBlade

Supermicro анонсувала велику кількість серверів на новітній платформі X13

SuperBlade – це високопродуктивний сервер із високою щільністю компонування. Мультивузлова конфігурація та дублювання критичних компонентів забезпечують можливість зменшення фізичних розмірів та високу надійність. Ці системи призначені для ШІ, аналітики даних, HPC, хмарних та корпоративних робочих навантажень.

У серії Hyper і Hyper-E увійдуть стійкові рішення з високою продуктивністю, гнучкими можливостями щодо конфігурації підсистеми зберігання даних і засобів введення/виводу. У свою чергу, BigTwin – мультивузлові системи із підтримкою двох процесорів Xeon Sapphire Rapids на вузол. Вони підійдуть для хмарних платформ та сховищ даних. Що стосується Petascale Storage, то це All-Flash (NVMe) СГД типорозміру 1U. Завдяки використанню накопичувачів EDSFF можна формувати сховища високої ємності у компактному виконанні.

У сімействі GrandTwin будуть представлені пристрої на базі кількох вузлів із модульною архітектурою. Особливість – можливість адаптації під конкретні завдання шляхом додавання необхідних компонентів. Серія FatTwin включатиме моделі формату 4U з чотирма або вісьма вузлами (один процесор на вузол). Підтримуються гібридні сховища NVMe/SAS/SATA: до шести накопичувачів на вузол у 8-вузлових систем та до восьми накопичувачів на вузол у 4-вузлових рішень.

Сервери Edge для периферійних обчислень відрізняються компактними розмірами та розширеним температурним діапазоном до +55 °C. А моделі SuperEdge мають підвищену щільність компонування: три однопроцесорні вузли у форматі 2U. Крім того, анонсовані сервери Universal GPU та PCIe GPU для платформ ІІ та НРС. Наприклад, модульне рішення X13 Universal GPU буде комплектуватися двома процесорами, а також прискорювачами різного типу – PCIe, OAM та SXM.

Серія CloudDC вбере системи «все в одному» для хмарних інфраструктур. Будуть доступні моделі з двома та шістьма роз'ємами PCIe 5.0, а також двома слотами AIOM (PCIe 5.0; OCP 3.0). Сімейство WIO це пристрої з розширеними можливостями організації підсистеми I/O. Нарешті, MP Servers забезпечать максимальну гнучкість конфігурування та масштабованості у форматі 2U.

Сайт: https://www.supermicro.com/en/products/x13?ref=home

Ваша запити на обладнання Supermicro надсилайте на адресу: supermicro@asbis.ua