Коли ми розмірковуємо про черговий рік технологічних трансформацій

ISE 2023: Logitech у Барселоні та за її межами

Ми раді продемонструвати, як компанія Logitech формує майбутнє гібридних технологій, на виставці Integrated Systems Europe (ISE) 2023 у Барселоні, найбільшій у світі виставці аудіовізуальної та системної інтеграції.                                                                                                    

Компанія ASBIS взяла участь у виставці у якості гостя, ми відвідали стенд компанії Logitech – почесного спонсора виставки ISE 2023, на якому були представлені новітні пропозиції у сфері відеозв’язку. 

Для Logitech надання людям можливості працювати з будь-якої точки світу – це більше, ніж просто фраза. Це прагнення переосмислити робочий простір, який дозволить кожному брати участь у робочому процесі в рівній мірі, і запропонувати інструменти співпраці, які дозволяють виконувати більш повний спектр робіт. Компанія Logitech має унікальні можливості для того, щоб зробити роботу більш продуктивною і приємною.  

Бачення кращого робочого простору було продемонстровано в повній мірі завдяки технологіям, розробленим для забезпечення більш багатого і рівноправного досвіду роботи. Усім вже очевидно, що люди вже не є «людськими ресурсами», але ключовими зацікавленими сторонами у своїх організаціях. І ця нова реальність вимагає, щоб компанії інвестували в технології, щоб покращити свій досвід роботи. 

Logitech пропонує новий погляд на гібридну співпрацю за допомогою нових інструментів, які сприятимуть зміцненню здоров’я і благополуччя, і гарантуватимуть, щоб у кожного у наявності були усі необхідні технологічні засоби для повноцінного спілкування. Саме тому усе, що ми побачили на стенді Logitech – це новітні продукти, що підкреслюють роль людей на чолі гібридної роботи.  

ПОГЛЯД, КАМЕРА, ДІЯ

 

Logitech продемонстрував свою новітню настільну камеру Logitech Sight для конференц-залу на базі штучного інтелекту. Серед можливостей – автоматичне кадрування зображення на декількох людей, що допомагає віддаленим учасникам вловлювати найдрібніші деталі відеодзвінків у режимі реального часу. Радикально новий підхід до автоматичного кадрування забезпечує віддалених учасників найкращим оглядом конференц-залу. А в поєднанні з відеопанеллю RallyBar/RallyBarMini в передній частині приміщення Sight інтелектуально виділяє як активних ораторів, так невербальні реакції  усіх учасників дзвінка одночасно, що сприяє більш природним та інтерактивним зустрічам. 

ПІДКЛЮЧИТИ ДОК  

Також найвищий рівень інноваційності на стенді Logitech підтримувала Logi Dock, багатофункціональна док-станція з елементами управління зустрічами і гучним зв’язком. Ні для кого не секрет, що безлад на робочому столі впливає на продуктивність не в найкращу сторону, тож Logitech показав, як можна прибирати робочий стіл і забезпечити більш ефективну віддалену роботу. Особливо пишаємося цим потужним пристроєм для підвищення продуктивності, який нещодавно був включений в список Найкращих Винаходів 2022 року за версією журналу TIME.  

ВСІ В РОДИНІ 

 

Широкі можливості для спільної роботи повинні бути головною турботою керівників тих підприємств, які бажають підвищити ефективність свого робочого простору. Екосистема рішень Logitech розроблена для підтримки найширшого спектру відеоконференцій та інтегрована для роботи з провідними хмарними відеоплатформами.  

ЗА СТЕНДОМ  

І, звичайно, на виставці не обійшлося без величезної кількості партнерських інтеграцій Logitech з провідними ІТ компаніями світу. Наприклад, на стенді Google були представлені пристрої Logitech останнього покоління, сертифікованими для Google Meet. Усі побачили, як попередньо налаштовані рішення для приміщень, що включають Rally Bar, Tap і Google Meet Compute, оптимізують віддачу від гібридної роботи – з будь-якого куточка світу. 

На другий день виставки Алекс Муні з компанії Logitech і Мо Халіфа з компанії Microsoft спільно провели зустріч Discover Teams Rooms на Android на стенді Зони уніфікованих комунікацій і освітніх технологій. Були представлені продукти компанії Logitech, які доповнюють продуктивність екосистеми Microsoft Teams Rooms для Android. 

Чи не забули ми про Zoom? Авжеж, ні. Стенд компанії Zoom продемонстрував неперевершений набір рішень, які можуть надати лише компанії Logitech та Zoom. Від персональних робочих просторів до конференц-залів, компанія Logitech розробила широкий спектр рішень, адаптованих до потреб клієнтів компанії Zoom. Інтерактивні лабораторні сесії у заздалегідь розроблених сценаріях допомогли відвідувачам краще зрозуміти спільні можливості компаній Zoom та Logitech.  

Загалом, список партнерів, які демонстрували пристрої компанії Logitech на власних стендах виставки, величезний. Серед них:   

  • Analog Devices Inc. 
  • Appspace 
  • Avocor 
  • Barco 
  • Biamp 
  • Epson 
  • Google 
  • Kramer 
  • LG 
  • Microsoft 
  • Samsung 
  • Shure Incorporated 
  • Sony Electronics, Inc. 
  • Zoom 

та багато інших. 

Ми сподіваємось, що в наступному році Logitech разом зі своїми інноваційними партнерами зможуть знову здивувати нас неймовірними новинками у сфері комунікацій та спільного робочого простору.