ASBIS має честь брати участь у щорічному CloudFest

БІЛЬШЕ ПРО ІННОВАЦІЇ З ASBIS І NVIDIA НА CLOUDFEST 2023

Оскільки ASBIS знаходиться в авангарді технічних інновацій, CloudFest є одним із найпріоритетніших заходів. 

Цього року ASBIS у партнерстві з NVIDIA, світовим лідером у галузі обчислень штучного інтелекту, виступить золотим партнером заходу. У дні проведення CloudFest 2023 команда ASBIS, яку представлятимуть експерти ASBIS з 7 регіональних дочірніх компаній, а також з головного офісу ASBIS, проведе презентації високотехнологічних рішень та продуктів, у тому числі: платформи та корпоративні сховища, сервери та рішення для мереж та безпеки з портфоліо ASBIS на двох корпоративних стендах. 

Як зустрітися з нами на CloudFest? 

Ми віримо у важливість розширення технологічного суспільства, в якому технологічні компанії обмінюються інформацією про бізнес, технології, знаходять можливості для співпраці та допомагають один одному досягти успіху. Тому будемо раді бачити вас на стендах #R16 – R17

Будучи золотим партнером CloudFest 2023, ASBIS рада запросити вас взяти участь у заході безкоштовно! 

Будь ласка, заповніть форму і ви отримаєте: 

  • Доступ до всього майданчика CloudFest у Європа-парку та його готелях з 20 по 23 березня 2023 р.
  • Участь у треках Keynote, Breakout, Masterclass та Exhibition Hall.
  • Запрошення на всі основні вечірки нетворкінгу.
  • Харчування, включаючи обід та кава-брейки.
  • Брендована сумка із документацією CloudFest.
  • Безкоштовний трансфер з Оффенбурга в Руст та назад. 

Що таке CloudFest? 

CloudFest 2023 — найбільший у світі галузевий захід, який поєднує професіоналів у галузі хмарних обчислень. Захід присвячений новітнім технологіям, інноваціям та презентаціям продуктів, а також проводить семінари, зустрічі та нетворкінг. 

CloudFest вітає понад 6000 відвідувачів одночасно. Понад 200 експонентів із приблизно 70 різних країн і понад 250 різних експертів у цій галузі щороку залучають найяскравіші уми в індустрії хостингу та хмарних обчислень. До більшості цих партнерів входять найбільші компанії комп'ютерної індустрії, такі як Intel, VeriSign, Dell, HPE, Google Cloud, AMD, Toshiba та багато інших. 

Для отримання додаткової інформації, будь ласка, відвідайте https://www.cloudfest.com 

Генеральний партнер стенду ASBIS на Cloudfest 2023: 

NVIDIA (NASDAQ: NVDA), світовий лідер у галузі обчислень штучного інтелекту. З моменту свого заснування у 1993 році NVIDIA була піонером у галузі прискорених обчислень. Винахід компанією графічного процесора в 1999 році викликало зростання ринку комп'ютерних ігор, перевизначило комп'ютерну графіку, започаткувало еру сучасного ІІ та сприяло створенню метавсесвіту. Тепер NVIDIA – це компанія, що пропонує комплексні обчислення з пропозиціями для центрів обробки даних, які змінюють галузь. https://www.nvidia.com/ru-ru/ 

У разі виникнення додаткових питань, будь ласка, зв'яжіться з нами vad@asbis.com