Для кращого руху миші та неймовірної маневреності

Спробуйте нову High-Speed серію ігрових килимків Lorgar Main

Міжнародний бренд ігрових аксесуарів Lorgar, оголошує про запуск нової High-Speed серії ігрових килимків Main для кращого переміщення миші, яка включає 3 моделі різних розмірів: Main 133, Main 135 і Main 139. Новинки відрізняються передовими технологіями та дизайном, що робить їх ідеальним вибором для геймерів будь-якого рівня. 

Ця серія ігрових килимків Lorgar надає користувачам неперевершений досвід керування мишею. Серія килимків Lorgar Main має високоякісну поверхню, яка забезпечує оптимальне відстеження з найкращою швидкістю для оптичних та лазерних сенсорів. Гладкі волокна з низьким опором, зроблять вашу мишу блискавичною. Супер ковзка поверхня також забезпечить чудову маневреність гаджету. 

Килимки для миші виготовлені з міцної основи, що не ковзає. Саме тому вони залишатимуться на місці, навіть під час найінтенсивніших ігрових сесій. Піна товщиною 3 мм з обробленим краєм забезпечує неперевершений комфорт. Унікальний дизайн поверхні з тисненим логотипом Lorgar надихне на нові перемоги.  

Нова серія ігрових килимків для миші представлена в трьох  розмірах: середній (Main 133, 360×300 мм), великий (Main 135, 500×420 мм) і мега (Main 139, 900×360 мм). Вони будуть пасувати до будь-якого столу чи ігрової установки. І головне, кожен користувач обов'язково знайде те, що максимально підійде для його гри! 

Lorgar створює інноваційні продукти, які покращують ігровий досвід геймерів у всьому світі. З цим запуском компанія продовжує демонструвати свою прихильність надавати клієнтам найкращі ігрові продукти. Нова серія оптимізована для всіх типів чутливості та датчиків миші. 

Бонус для клієнтів – брелок у подарунок, що знаходиться в кожній коробці. Не забутьте вийняти його, коли розпаковуєте ваше придбання! 

Більше інформації про нову High-Speed серію ігрових килимків Main – на сайті lorgar.eu

Огляд серії ігрових килимків Main – ТУТ 

Придбати новинку від Lorgar можна у наших партнерів: 

Про Lorgar 
Lorgar — міжнародний бренд ігрових аксесуарів, покликаних вивести ігровий досвід на високий рівень. Місія бренду — надати кожному геймеру живі та захоплюючі емоції від гри на високоякісних пристроях, натхненних запитами найкращих геймерів. 

Lorgar успішно вийшов на ринок у 2022 році. Продуктове портфоліо включає: миші, гарнітури, веб-камери, геймпади, килимки для миші, клавіатури, ігрові крісла та іншу периферію. 

Бренд Lorgar належить ASBISc Enterprises Plc., одному з провідних дистриб’юторів ІТ-продуктів на ринках EMEA.