Як дізнатися

SonicWall Gen 7 NGFW. Крок до більшої простоти, стабільності та масштабованості

SonicWall Gen 7 NGFW. Крок до більшої простоти, масштабованості та стабільності

Як дізнатися, що ваш «достатньо гарний», але застарілий міжмережевий екран вже не достатньо граний? Швидше за все, це станеться, коли якась нова проблема вже виникне. Суб'єкти загроз постійно розвивають свою тактику. Саме тому потрібен захист на перспективу. Таким чином ваш бізнес або бізнес ваших клієнтів буде у безпеці і залишиться у виграші. 

Почніть захищатися від завтрашніх загроз вже сьогодні, перейшовши на міжмережеві екрани NGFW 7-го покоління від SonicWall. 

Gen 7 NGFW – це найнадійніша лінійка пристроїв SonicWall, яка має:

  • втричі більшу пропускну здатність для запобігання загрозам порівняно з попередніми поколіннями;
  • підтримку TLS 1.3; 
  • покращену щільність портів.

Вдосконалені функції безпеки та продуктивності спрощують розгортання та управління, забезпечують безшовну інтеграцію та найкращу в галузі сукупну вартість володіння (TCO). Завдяки оновленим мережевим екранам NGFW 7-го покоління ваша компанія отримає готову платформу для захисту мережі, даних і користувачів, а також ваших інвестицій.

Додаткова інформація

Причини для оновлення до Gen 7.

Інфографіка: як змінилося мислення клієнтів після встановлення та використання Gen 7 NGFW.

Стаття в блозі SonicWall: «Міжмережеві екрани SonicWall 7-го покоління: стабільність, безпека, масштабованість».

Звертайтесь до свого менеджера або пишіть на vad-sales@asbis.ua, щоб дізнатися, яким чином ви можете розгорнути і керувати SonicWall NGFW 7-го покоління у вашому середовищі, щоб захистити своє завтра вже сьогодні.