ASBISC Enterprises Plc

ASBIS запустив унікальний сервіс підтримки для клієнтів Intel

ASBIS Assist Pro — це готова довідкова служба, яка завжди під рукою та, серед іншого, пропонує ексклюзивні переваги для клієнтів Intel. Наприклад, до кінця 2023 року всі авторизовані учасники Intel® Partner Alliance, які зареєструються в Intel® Authorized Distributor Concierge і оберуть ASBIS як свого бажаного дистриб’ютора, можуть отримати додаткові 500 балів.

Негайна експертна підтримка від ASBIS Assist Pro надається у двох форматах: за запитом і в режимі сповіщення. Перший передбачає прийом та обробку індивідуальних питань від партнерів будь-якої складності та специфіки шляхом надання індивідуальних консультацій. Другий передбачає надсилання повідомлень про останні пропозиції від Intel Partner Alliance, включаючи навчальні тренінги, нові можливості отримання балів тощо.

ASBIS Assist Pro пропонує своїм партнерам широкий спектр переваг, зокрема:

  • Профільний експерт Intel
  • Можливості навчання
  • Спеціальні акції для збільшення кількості балів
  • Спрощене використання балів
  • Ресурси з продажу та маркетингу

 «Ми пишаємося тим, що є «єдиним магазином» для наших клієнтів, і в той же час запуск ASBIS Assist Pro є досягненням нової важливої віхи в наших відносинах. Це є свідченням довіри наших клієнтів до нас і надання їм величезної підтримки в якості сильного надійного ділового партнера. Ми прагнемо, щоб наші послуги Assist Pro допомагали клієнтам Intel досягати бажаних бізнес-результатів і цілей». – прокоментував Марек Горил (Marek Horyl), директор з маркетингу продуктів ASBIS.

______________

Intel® Partner Alliance — це єдина програма, яка надає партнерам і екосистемі вражаючі переваги та ресурси, які дають їм змогу розвивати свій бізнес.