19 березня компанія Apple представила оновлену лінійку  iMac

iMac отримує подвійний приріст продуктивності

19 березня компанія Apple представила оновлену лінійку  iMac, яка вперше отримала процесори Intel 9-го покоління до 8 ядер, а також потужний графічний процесор Vega як опцію, пропонуючи неймовірну продуктивність як в обчисленнях, так і в графічних завданнях. Користувачі будь-якого рівня помітять, наскільки iMac став швидшим не лише в повсякденних завданнях, але й у професійних застосунках, що вимагають високої продуктивності. Це зростання продуктивності у поєднанні з прекрасним дисплеєм Retina, елегантним дизайном «все в одному», тихою роботою, швидкими накопичувачами та пам'яттю, передовими стандартами підключення та macOS Mojave перетворюють iMac на найкращий настільний комп'ютер у світі.

«Користувачі неодмінно оцінять неймовірний приріст продуктивності в iMac. Тепер вся лінійка iMac пропонує небачену потужність завдяки процесорам до 8 ядер та графіці Vega, – зазначив Том Богер, старший директор із маркетингу продуктів Mac. – Прекрасний дисплей Retina, чудовий дизайн, подвійний приріст продуктивності та macOS Mojave, що полюбився користувачам, – все це дозволяє назвати iMac найкращим настільним комп'ютером у світі».

Процесори Intel 9-го покоління з кількістю ядер до 8

Завдяки оновленню процесорів у всій лінійці користувачі буквально відчують неймовірний приріст продуктивності у виконанні повсякденних завдань – від редагування фотографій, насолоди десктопними іграми, що вимагають високої продуктивності, і написання музики, до створення повноцінних фільмів.

  • iMac 21,5 дюйми тепер оснащується 4-ядерними процесорами 8-го покоління, а також вперше для нього стали доступними 6-ядерні процесори, які забезпечують приріст продуктивності до 60%.
  • iMac 27 дюймів вперше оснащується 6- та 8-ядерними процесорами 9-го покоління, забезпечуючи приріст продуктивності в 2,4 рази.

Графіка Radeon Pro Vega вперше з'являється на iMac

Графічний процесор Radeon Pro Vega став доступним для iMac 21,5 дюйми, дозволяючи збільшити його графічну продуктивність до 80%. iMac 27 дюймів із Radeon Pro Vega тепер забезпечує 50% зростання графічної продуктивності, що чудово підійде для таких навантажених професійних завдань, як робота з 3D-графікою, монтаж відео з накладенням складних ефектів або створення графіки для ігор із високою роздільною здатністю.

Кращі в індустрії 4K та 5K дисплеї Retina

Зображення на дисплеї Retina в iMac є вражаюче барвистим і реалістичним завдяки роздільній здатності 14,7 млн пікселів, чудовій якості перенесення кольорів – мільярд кольорів, яскравості 500 ніт і підтримці розширеного колірного обхвату (P3). Це означає, що текст виглядає так, ніби його надруковано на папері, фотографії відображуються в найдрібніших деталях, є можливість працювати з відео 4K в повній роздільній здатності.

Неперевершений дизайн «все в одному» прикрасить будь-який простір

Елегантний корпус iMac із алюмінію та скла з товщиною по краях всього 5 мм, що прекрасно поєднується з клавіатурою і мишею, не лише приємний для ока, але й допомагає працювати ефективніше: він не заважає повністю зосередитися на проекті. У ньому є все, що потрібно, і нічого зайвого: користувачам подобається те, як зовнішній вигляд iMac підкреслює найрізноманітніші простори – будь то домашня вітальня, або офіс будь-яких розмірів, або навіть професійна студія.

macOS Mojave

macOS Mojave серед функцій пропонує «Темний режим», що дозволяє застосувати до робочого столу вражаючу темну схему оформлення, через яку контент стає помітнішим, тоді як функція «Стеки» наводить порядок на робочому столі, автоматично розкладаючи файли по групах, а у Facetime доступні групові дзвінки. Застосунки News, «Акції», «Диктофон» і «Дім», які вже знайомі користувачам iOS, тепер є і в macOS Mojave, а отже, користувачам доступно ще більше можливостей на комп'ютері. В оновленому Mac App Store доступні статті, що спрощують пошук програмного забезпечення для Mac, а також нові застосунки від провідних розробників, зокрема Microsoft та Adobe.