18 березня компанія Apple презентувала абсолютно новий iPad Air

Абсолютно нові iPad Air та iPad Mini з неймовірною продуктивністю та можливостями

iPad Air з дисплеєм 10,5 дюйма пропонує новітні функції та можливості за чудовою ціною. iPad Mini з дисплеєм 7,9 дюйма отримує підтримку Apple Pencil, прогресивний дисплей Retina та процесор A12 Bionic в улюбленому дизайні

18 березня компанія Apple презентувала абсолютно новий iPad Air в ультратонкому дизайні з дисплеєм 10,5 дюйма та передовими функціями, зокрема підтримкою Apple Pencil та неймовірною продуктивністю за чудовою ціною. Завдяки процесору A12 Bionic із розробленою Apple системою Neural Engine новий iPad Air забезпечує приріст продуктивності до 70% та подвійне зростання графічної продуктивності. Водночас сучасний дисплей Retina з технологією True Tone став більшим майже на 20%, а кількість пікселів виросла на понад півмільйона.

Крім того, компанія Apple презентувала новий iPad Mini з дисплеєм 7,9 дюймa – неабияке оновлення iPad Мini для тих, хто віддає перевагу компактним розмірам та новітнім технологіям в ультрапортативному дизайні. Завдяки процесору A12 Bionic новий iPad Мini перетворюється на багатофункціональний пристрій для вирішення найрізноманітніших завдань, забезпечуючи зростання продуктивності втричі, а також приріст графічної потужності в дев’ять разів. Прогресивний дисплей Retina з технологією True Tone та підтримкою широкого колірного діапазону став на 25% яскравішим, він має максимальну щільність пікселів порівняно з будь-яким iPad, забезпечуючи чудове зображення за будь-яких умов. Із появою підтримки Apple Pencil новий iPad Мini стає чудовим портативним пристроєм для замальовок та моментної фіксації ідей. Нові iPad доступні для замовлення вже сьогодні з доставкою наступного тижня.

«iPad відкриває абсолютно нові магічні можливості для користувачів у все більшій кількості сфер його використання: починаючи з ігор та доповненої реальності, нотатків та малювання з Apple Pencil, перегляду фільмів в HD та редагування відео в 4K, а закінчуючи навчанням мові програмування з додатком Swift Playgrounds, – зазначив Філіп Шиллер, старший віце-президент Apple зі всесвітнього маркетингу. – Сьогодні лінійка iPad здійснила два найважливіші кроки в своєму розвитку: абсолютно новий iPad Air із дисплеєм 10,5 дюйма отримав продвинуті функції, розмір та продуктивність за чудовою ціною, а оновлення iPad Mini з дисплеєм 7,9 дюймa додало підтримки Apple Pencil, екрану Retina й процесору A12 Bionic для тих користувачів, хто віддає перевагу його компактним розмірам».

Apple Pencil и iPad — чудова парочка

Apple Pencil дозволяє користувачам розкрити нові творчі здібності на iPad Мini та iPad Air, будь то малювання, оперативна фіксація думок, або виправлення документів та ретушування фотографій. Без цього пристрою вже складно обійтися студентам, фахівцям та художникам: Apple Pencil перетворює малювання на дивовижно плавний та природний процес на екрані і забезпечує ідеальну точність аж до пікселя й швидкість відгуку в таких популярних застосунках, як Procreate, Notability, Pixelmator Photo (очікується вже скоро) та Microsoft Office.

Потужність у компактному корпусі з процесором A12 Bionic

Система Neural Engine в процесорі A12 Bionic, розробленому Apple, створена для застосунків наступного покоління та нових робочих процесів на iPad із використанням прогресивного машинного навчання, завдань Core ML та сценаріїв із доповненою реальністю, забезпечуючи фотореалістичні ефекти в іграх із об'ємними світами та неймовірну графічну продуктивність у застосунках.

Підключення до мереж на iPad Мini та iPad Air стало ще комфортнішим та швидшим із врахуванням підтримки такого ж високопродуктивного Wi-Fi та гігабітного LTE4, як і в більш продвинутих моделях iPad Pro. Користувачі тепер також можуть із легкістю вибирати мережевий тариф передачі даних прямо з iPad під час подорожей більш ніж 180 країнами світу, завдяки вбудованій технології eSIM.

Прогресивні камери для чудових фото та відео

Прогресивні фронтальні та основні камери iPad Мini та iPad Air дозволяють знімати прекрасні фотографії і записувати чітке й стабілізоване відео HD із роздільною здатністю 1080p. Оновлені камери забезпечують виняткову картинку за умови низького освітлення, чудово підходять для сканування документів і спілкування з друзями, родиною в групових дзвінках FaceTime, водночас сучасні сенсори забезпечать абсолютно захоплюючий досвід із доповненою реальністю.

Понад мільйон застосунків лише для iPad

Магазин App Store – найкраще місце для пошуку застосунків, де презентовано понад 1,3 млн найменувань, створених спеціально для iPad. Тут можна знайти все, що необхідне: від інструментів для ведення щоденників із Apple Pencil до роботи з таблицями та фінансами, ретушування фотографій, навчання, спілкування з друзями та родиною, неймовірних ігор, у той час, коли на інших платформах це найчастіше просто розтягнуті застосунки для смартфонів.

iOS на iPad

iPad Air та iPad Мini чудово підходять для швидкої роботи з iOS, дозволяючи швидше впоратися із завданнями завдяки таким функціям, як команди Siri, пошук за фотографіями та створення голосових відміток у Voice Memos. Панель Dock відкриває швидкий доступ до найчастіше використовуваних застосунків та документів із будь-якого екрану, а багатозадачність легко реалізується з функціями Split View та Slide Over. Функція Drag and Drop дозволяє з легкістю перетягувати зображення, текст та цілі файли між додатками, а взаємодія з документами через застосунок «Файли» стає зручною не лише на iPad, але й на усіх пристроях Apple.

Компанія Apple оголосила про вихід невдовзі оновлення пакету iWork для iOS. Вже наступного тижня в ньому з'явиться розширена підтримка Apple Pencil, зокрема нові різновиди анімації в застосунку Keynote, які дадуть можливість буквально розчерком вказати шлях руху анімації для будь-якого об'єкту. Також з'явиться абсолютно новий користувацький інтерфейс, що відкриває можливість легкого створення ефектів, зокрема руху, обертання та масштабування.

Найкраща та найдосконаліша лінійка iPad в історії

Нові iPad Air та iPad Mini доповнюють раніше доступні моделі недорогого iPad із дисплеєм 9,7 дюймa та найбільш прогресивного iPad Pro, пропонуючи користувачам найкращу та найбільш інноваційну лінійку iPad в історії. Тепер вся лінійка має підтримку Apple Pencil, найкращу продуктивність, ультра сучасні дисплеї та забезпечує автономну роботу на повний день – такі можливості не мають собі рівних у жодному іншому пристрої. За яким би критерієм не обирали користувачі, будь то портативність чи розмір екрану, потужність або ціна, – для кожного знайдеться свій iPad.

Детальніше про всю лінійку iPad дивіться на веб сайті apple.com/ru/ipad/compare.