Перше рішення для керування корпоративними СЗД із підтримкою NVME-OF

DIRECTFLASH FABRIC ВІД PURE STORAGE:

Pure Storage став першим виробником корпоративних систем зберігання даних, який повноцінно підтримує транспортні опції NVMe-oF RoCE. Компанія представила DirectFlash Fabric – нову технологію наскрізної підтримки протоколу NVMe та NVMe-oF в операційному середовищі Purity 5.2, що лежить у програмній основі масивів FlashArray//X.

Новинка дозволяє підвищити продуктивність критично важливих застосунків, а також веб- застосунків, які зазвичай використовують СЗД із прямим підключенням. DirectFlash Fabric оптимізує обмін даними між контролерами масиву та хостами через швидку мережу, що робить Ethernet більш використовуваним транспортом для СЗД у дата-центрі.

Мережевий протокол RDMA over converged Ethernet (RoCE) забезпечує найбільший потенційний стрибок продуктивності зі зменшенням затримки передачі даних на 50% порівняно з iSCSI. Pure Storage розширює можливості технології DirectFlash для протоколу доступу Non-Volatile Memory Express (NVMe) over Fabrics та підвищує ефективність роботи з ПО через локальну мережу.

Масиви FlashArray//X підтримують наскрізний протокол NVMe з підключенням до Ethernet зі швидкістю 25G та 50G. Сумісні мережеві карти з підтримкою NVMe-oF будуть реалізовані у низки виробників – наприклад, Broadcom, Cisco, Marvell та Mellanox.

Для отримання додаткової інформації звертайтеся, будь ласка, до експерта ASBIS-Україна Андрія Шепеля, BDM Storage Solutions: pure@asbis.ua

 

Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 28-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами в 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua  

PureStorage (NYSE: PSTG) – лідер магічного квадранта Gartner 4 роки поспіль у категорії Solid-State Arrays, незалежний виробник платформ зберігання систем даних (FlashArray, FlashBlade, спільне із Cisco-конвергентне рішення FlashStack).

Надійність систем Pure вкрай висока – 99,9999%, властива обладнанню класу High-End для розміщення даних найбільш критичних застосунків. Pure має найвищий у галузі індекс лояльності NPS (86,6%), сертифікований Satmetrix.

 

Для отримання додаткової інформації, будь ласка, відвідаєте сайт www.purestorage.com