INFINIDAT НА 30% ЗБІЛЬШИВ ПРОДУКТИВНІСТЬ СЗД ТА ДОДАВ ПІДТРИМКУ SMB ПРОТОКОЛУ

Компанія Infinidat випустила нову версію ПЗ, яка дозволила збільшити продуктивність СЗД InfiniBox. Також додано підтримку протоколу SMB.

Лідер «магічного квадранта» Gartner за 2018 рік – виробник СЗД Infinidat – надзвичайно активно розпочав 2019 рік. На додаток до функціоналу метрокластера Infinidat анонсував підтримку протоколу SMB. Окрім SMB, СЗД від Infinidat дозволяють одночасно використовувати протоколи FC, iSCSI та NFSv3.

Оновлення програмного забезпечення InfiniBox 4.0.40 включає:

  • підтримку протоколів SMB v2.1 – v3.1.1; 
  • поліпшення функціональності снепшотів InfiniSnap із додаванням незмінних знімків томів, файлових систем та груп консистентності;
  • систему відновлення файлів NFS із самообслуговуванням під назвою SnapShot Directory; 
  • підвищення продуктивності з поліпшенням IOPS на 30%, збільшенням пропускної спроможності на 22% та скороченням рівня затримок (latency).

Наприклад, для флагманської моделі InfiniBox F6000 продуктивність виросла до 1,3 мільйонів IOPS, а пропускна спроможність – до 15,2 ГБ/с.

Infinidаt також не обійшов увагою проблему збереження даних користувачів під час атак шкідливих програм. Оновлення розширює можливості захисту критичних даних за допомогою снепшотів InfiniSnap (Infinidat підтримує до 100 000 знімків в системі, і це не межа). Тепер клієнти мають доступ до незмінних снепшотів для томів, файлових систем і груп консистентності як частини вже потужного набору функціоналу для роботи з моментальними знімками. Незмінні снепшоти у разі постійного використання захищають дані від дії шкідливих програм та програм-вимагачів. В оновлення додано каталог снепшотів (Snapshot Directory) для самостійного відновлення файлів. Кінцеві користувачі без допомоги адміністратора можуть легко переглядати, вибирати та відновлювати файли, які були випадково видалені або змінені.

«Infinidat зробив high-end рішення для зберігання даних корпоративного рівня доступнішим завдяки розширеній підтримці протоколу в СЗД InfiniBox для петабайтних об'ємів даних, – сказав Нед Пайл (Ned Pyle), головний директор програми Microsoft Windows Server High Availability and Storage. – Ми раді вітати їх в екосистемі SMB та сподіваємося побачити цінність цієї розширеної підтримки протоколу для наших клієнтів».

«Наші клієнти знаходяться в центрі кожного продукту, функції та оновлення, які ми випускаємо. Нова функціональність є відповіддю на останні відгуки наших клієнтів під час Infinidat 2018 Customer Council в Бостоні, – відзначив Брайан Кармоді (Brian Carmody), технічний директор Infinidat. – За постійного попиту клієнтів на все більш різноманітні робочі навантаження та сильний захист даних ми гарантуємо, що InfiniBox продовжує надавати багатий набір функцій із найвищою доступністю та надійністю даних для наших клієнтів».

Вся нова функціональність доступна всім замовникам одразу та безкоштовно з часу чергового оновлення СЗД. До цього замовники Infinidat вже давно звикли. А ось підтримка протоколу SMB буде доступною лише для СЗД, які відвантажуватимуться, починаючи з другого кварталу 2019 року.

Всі рішення Infinidat доступні через офіційного дистриб'ютора – компанію АСБІС-Україна.

Для отримання додаткової інформації звертайтеся до нашого експерта – Андрія Шепеля, BDM Storage Solutions: infinidat@asbis.ua 

 

Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень, надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить у міжнародний холдинг з 28-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами в 24 країнах, 30 000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua

Infinidat – глобальна компанія з Ізраїлю, що займається розробкою, виробництвом та продажами СЗД корпоративного класу. Infinidat змінює парадигму корпоративних СЗД, зменшує капітальні/операційні витрати та знижує складність інфраструктури. Три роки поспіль (з 2015 до 2017) Gartner, публікуючи «магічний квадрант» СЗД, оцінював Infinidat як візіонера (Visionaries) – далекоглядного виробника ПО, що інвестує засоби в провідні технології, які ляжуть в основу наступного покоління продукту. 2018 року Gartner переніс Infinidat до сектору лідерів ринку (Leaders).