Нові СЗД SUPERMICRO встановили світовий рекорд із продуктивності

НОВІ СЗД SUPERMICRO

Компанія Supermicro досягла безпрецедентних показників ефективності з новими системами зберігання даних Supermicro Resource Saving Systems, що підтримують новітні процесори 2-го покоління Intel® Xeon® Scalable під кодовим ім’ям Cascade Lake. Середній приріст продуктивності становить до 57% порівняно з системами попереднього покоління, що мають в основі процесори Intel® Xeon® Scalable (кодове ім'я – Skylake) і до 117% порівняно з системами, що працюють на Intel® Xeon® E5-2600 v4 (кодове ім'я – Broadwell). Оновивши наявні серверні системи, клієнти можуть через 3-5 років значно подовжити життєвий цикл продукту і знизити TCO (сукупну вартість володіння) для своїх центрів обробки даних. 

Найвищі показники у тестах SPEC 

Сервер Supermicro Ultra моделі SYS-1029UX-LL1-C16, що використовував два процесори Intel Xeon Gold 6244 на мікроархітектурі Cascade Lake, досяг світового рекорду в тесті швидкості SPEC CPU2017, продемонструвавши 13% підвищення продуктивності. Сервери Supermicro, зокрема Ultra, TwinPro™, BigTwin™ та GPU, показали найвищі результати у всіх чотирьох тестах SPEC CPU2017 для подвійних процесорів. Ці тести перевіряють обчислювальну потужність цілочисельних операцій і операцій із рухомою комою, а також вимірюють здатність забезпечувати максимальну продуктивність роботи і ПЗ, яким користуються клієнти. Широта й різноманіття успішно протестованих продуктів доводить надзвичайну якість усього асортименту, який виробник пропонує споживачам.

Порівняння з можливостями процесорів попередніх поколінь 

Найновіші системи Supermicro досягли 95%-117% покращення у тестах SPEC CPU2017 порівняно з попередніми поколіннями, що підтримують процесори Intel® Xeon® E5-2600 v4. Прогрес пояснюється більшою кількістю ядер процесора, вищою тактовою частотою і кращою пропускною здатністю пам’яті. З подібних причин останні системи з подвійним процесором Supermicro досягли від 18% до 27% покращення продуктивності в тестах SPEC CPU2017 порівняно з процесорами на мікрархітектурі Skylake. Оскільки продукти обох поколінь мають схожу ціну, клієнтам вигідно інвестувати в більш ефективні процесори 2-го покоління Intel® Xeon® Scalable. Отже, усі наведені вище результати тестів SPEC демонструють, що нові сервери Supermicro можуть забезпечити споживачам значні переваги порівняно з наявними нині на ринку серверними системами. Спираючись на високі показники, виробник може легко обґрунтовувати перед клієнтом необхідність оновлення серверних систем для зменшення TCO центрів обробки даних.

 

Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 28-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами у 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua

Supermicro – світовий лідер у галузі технологій для обчислень, зберігання та передачі даних. Компанія спеціалізується на випуску x86-серверних платформ та різних комплектуючих для серверів, робочих станцій і систем зберігання даних.

Детальніше: http://supermicro.com