Новітній міні-ПК Intel® NUC8 на базі процесора Intel® Core i7-8809G

Процесор Intel® Core i7 8-го покоління, а також графіка Radeon RX Vega M із 4 ГБ виділеної пам'яті та її високою пропускною спроможністю забезпечують необхідні графічні можливості для імерсійної віртуальної реальності. Вбудована графіка Intel® підтримує потокову трансляцію відео під час проходження рівнів, а виділена графіка стороннього виробника впорається навіть із найбільш ресурсоємними іграми класу ААА.

 

Новий комплект Intel® NUC8i7HVK на базі високопродуктивного процесора Intel® Core I7-8809G із розблокованим множником відкриває неймовірні можливості перед користувачем для дослідження віртуальних світів з ефектом повного занурення. Це на сьогодні – найменший форм-фактор ігрового ПК, оптимізованого для VR.

 Комплект підтримує 32 ГБ пам'яті DDR4 RAM та має два роз'єми M.2 для підключення твердотільних накопичувачів, що дає змогу локально зберігати свої файли і швидко завантажувати карти. Компактний Intel® NUC8i7HVK об'ємом лише 1,2 л забезпечує продуктивність традиційного настільного ігрового комп'ютера з системним блоком, але водночас споживає менше електроенергії.

 

 

Комплекти для збірки Intel® NUC8i7HVK і укомплектовані міні-ПК NUC8i7HVKVA2 (1TB NVMe, 16GB DDR4, Win10 Home x64) вже доступні для замовлення в Україні. 

Питання і запити на продукцію Intel® NUC прохання надсилати за адресою: intel@asbis.ua

 

Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 28-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами у 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua

Intel Corporation – американська технологічна компанія, провідний виробник електронних пристроїв та комп'ютерних компонентів, включаючи мікропроцесори та набори системної логіки (чіпсети). Корпорація є винахідником мікропроцесорів серії x86, якими оснащено більшість персональних комп'ютерів на планеті, і є другим за величиною світовим виробником напівпровідникових чіпів.