PRESTIGIO MULTIBOARD: РІК БЕЗКОШТОВНОГО КОРИСТУВАННЯ ІННОВАЦІЙНИМ ПЗ MOZABOOK CLASSROOM

Бренд Prestigio продовжує співпрацю з компанією Mozaik Education і оголошує про підписання угоди про OEM-партнерство в рамках інтеграції Prestigio Multiboard Solution та MozaBook Classroom. Партнерська угода передбачає попереднє встановлення програмного забезпечення MozaBook Classroom на всіх мультимедійних панелях Prestigio Multiboard починаючи з 2019 року. Віднині покупці пристроїв матимуть змогу безкоштовно користуватися ліцензійним програмним продуктом виробника Mozaik протягом 1 року. 

Також в рамках колаборації співробітники компанії АСБІС-Україна – офіційного дистриб’ютора продукції ТМ Prestigio – пройшли курс навчання від Mozaik. Тепер команда напряму Prestigio Solutions в особі Анни Волковинської та Дениса Онікієнка компетентна ознайомлювати партнерів та споживачів із функціональністю ПЗ MozaBook Classroom. 

«Ми прагнемо рухатися синхронно з усім прогресивним світом у питанні модернізації української освіти. Вдосконалена, якісна, сучасна освіта сьогодні – це конкурентоспроможність нашої молоді на ринку праці завтра. Мультиборд Prestigio впевнено завойовує прихильність нового шкільного покоління, що природно тяжіє до новітніх інформаційних технологій. ПЗ MozaBook допомагає вчителям робити уроки ще більш насиченими й різноманітними, а для учнів процес сприйняття інформації стає легшим, цікавішим та приємнішим, коли текст підручників оживає в тривимірних моделях та барвистих відеороликах», – прокоментувала керівник напряму Prestigio Solutions Анна Волковинська.

Prestigio Multiboard – це пристрій із безпечним для зору сенсорним дисплеєм для колективної праці в класі, що поєднує функції електронного проектора, комп'ютера, традиційної шкільної дошки, фліпчарта та плазмового екрана. Iнтерактивна панель має функції керування контентом (писання, малювання, демонстрація) та створення інтерактивних уроків простим дотиком. Prestigio Multiboard 2018 року було офіційно рекомендовано Інститутом модернізації змісту освіти до використання в освітніх закладах України. 

 MozaBook – освітнє програмне забезпечення для інтерактивних дощок та дисплеїв, що дозволяє створювати навчальні матеріали з наочним мультимедійним вмістом – фото, аудіо, відео, 3D-анімацією. Контент можна завантажувати як із власних джерел, так і з вбудованої медіатеки MozaBook, що містить багату колекцію різноманітних тематичних застосунків, ігор, відеороликів. 

Prestigio Multiboard та MozaBook Classroom – це комплексне рішення нового покоління, яке полегшує взаємодію викладачів і учнів, а також робить навчальний процес більш захоплюючим та ефективним.  

 

Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 28-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами у 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів, а також 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: http://www.asbis.ua  

Міжнародний бренд Prestigio протягом 15-ти років пропонує широкий вибір споживчої електроніки для дому, освіти і бізнесу. Продукція Prestigio – смартфони, телефони, планшети на базі операційних систем Android і Windows, ноутбуки, відеореєстратори, навігатори, а також інтерактивні дисплеї і спеціальне програмне забезпечення – успішно продається в 30 країнах світу. Prestigio підтримує прагнення до індивідуальності. Слоган бренду «Живи по-своєму» передає свободу від стереотипів і важливість самовираження.  

Більше інформації: www.prestigio.com