Лаконічна форма – об’ємний вміст

Новий накопичувач WD MY PASSPORT

Компанія Western Digital, що є світовим лідером у галузі зберігання даних, випустила компактний та місткий зовнішній SDD під назвою WD My Passport. Високошвидкісна TCL-пам'ять у поєднанні із захищеним від падінь корпусом, функціональним програмним забезпеченням та адекватною ціною робить WD My Passport однією з найцікавіших пропозицій на ринку. 

Новий пристрій має інтерфейс USB 3.1 (Type-C) і тип флеш-пам'яті NAND. Він підтримує технології S.M.A.R.T., APM, NCQ, TRIM і DevSleep,, орієнтовані на те, щоб зробити експлуатацію носія максимально тривалою. Кожен покупець WD My Passport має можливість безкоштовно користуватися швидкісним фірмовим програмним забезпеченням WD Discovery, що здатне виконувати шифрування даних, створювати резервні копії, відновлювати інформацію тощо. Застосунок можна завантажити на офіційному сайті виробника або безпосередньо з носія, де його інстальовано за умовчанням. 

Новий накопичувач – лаконічний, ергономічний та надійний. Його габарити – всього 90x45x10 мм, а вага – 120 г. Корпус виконано з пластика і металу, якість збірки та фіксації кришки – надійна. Виробник стверджує, що така система витримує падіння з висоти до 2-ох метрів без щонайменшої шкоди для роботи. Крім того, My Passport має стильний дизайн, який доречно виглядатиме навіть на тлі дорогих ультратонких ноутбуків найбільш статусних брендів. 

У продажу новинка доступна в чотирьох версіях із такими об'ємами пам'яті: 256 ГБ, 512 ГБ, 1 ТБ та 2 ТБ. Комплектація: SSD-накопічувача WD My Passport, перехідник на USB 3.0, кабель USB Type-C, документація. 

Орієнтовна вартість нового продукту – 4000 ₴.  

З тестуванням новинки можна ознайомитися за посиланням: https://expert.com.ua/125160-wd-my-passport-512-gb-wdbkvx5120psl-kroshechnyj-vneshnij-sdd-s-xoroshimi-skorostyami-i-cenoj.html   

 

Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом.

Входить до міжнародного холдингу з 28-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами в 28 країнах, 30 000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород. 

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників. 

Більше інформації: www.asbis.ua 

Western Digital Corporation – один із першопрохідців та багаторічних лідерів ринку засобів зберігання даних. Компанія виробляє надійні і високошвидкісні жорсткі диски, мережеві та твердотільні накопичувачі, що допомагають користувачам завжди тримати необхідні дані під рукою і захистити їх від втрати. Компанія WD застосовує весь свій багатий досвід для створення побутових зовнішніх, портативних і колективно використовуваних засобів зберігання даних.

Для отримання додаткової інформації відвідайте сайт компанії: www.westerndigital.com