Новий зовнішній накопичувач SanDisk Extreme Portable SSD

Пам'ять під надійним захистом

На українському ринку з’явився новий SanDisk Extreme Portable, що має ударостійкий водонепроникний корпус і дозволяє накопичувачу бути невибагливим до жорстких умов експлуатації. Перевагами пристрою фахівці називають високу пропускну спроможність, практичний дизайн та повноцінний захист від впливів довкілля. 

Міцний портативний SSD SanDisk забезпечує передачу даних зі швидкістю читання до 550 Мб/с. Це робить його ідеальним для збереження та редагування фотографій і відео високої якості. Накопичувач має новітній тип пам'яті TLC та послуговується інтерфейсом USB 3.1 другого покоління із роз’ємом Type-C. Випускається диск у кількох ємностях: 250 ГБ, 500 ГБ та 1 ТБ. 

Корпус цієї моделі – непроникний для вологи і пилу за стандартом IP55. Заявлений захист від ударів – 1500G. Робочий діапазон температур складає від 20°C до 70°c, а вібростійкість – 5,35 Grms, 20–2000 Гц. 

SSD SanDisk Extreme забезпечує високу продуктивність і потужність у корпусі, що є меншим за смартфон. Габарити диска – 75,69×75,69×10,67 мм, його вага становить 38,9 г. Дизайн портативного накопичувача – лаконічний та готовий до активного використання. Усі плоскості й торці оброблені софт-тач пластиком, тож пристрій не вислизатиме з рук і надійно триматиметься на гладких глянсових поверхнях. 

Вартість SanDisk Extreme Portable SSD 1 ТБ становить $270.

Тестування новинки – за посиланням: https://hi-tech.ua/article/testiruem-vneshniy-nakopitel-sandisk-extreme-portable-ssd-pamyat-pod-zashhitoy/   

 

Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 28-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами в 28 країнах, 30 000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua  

SanDisk – світовий лідер продукції для зберігання даних. Уже понад 27 років компанія SanDisk перебуває в авангарді інновацій у сфері цифрових пристроїв зберігання даних, створює революційні пристрої і генерує передові ідеї, що розширюють межі можливого.

Докладніше: www.sandisk.com