Lexmark використовує своє лідерство в корпоративному сегменті для експансії на SMB-ринок з новою серією друкуючих пристроїв

Нова лінійка принтерів від Lexmark

Сильні сторони Lexmark як лідера корпоративних ринків послуг друку, повністю проявилися у новій лінійці принтерів, призначених для малого і середнього бізнесу. Так звана «2-а серія» принтерів і МФУ Lexmark призначена для робочих груп, які хочуть просто і безпечно друкувати, копіювати, сканувати документи і відправляти факси за допомогою одного, компактного і простого у використанні пристрою. Як правило, такі мікро-групи, що містять від двох до чотирьох осіб, поширені на малих підприємствах, в стартапах і філіях або франшизах.

   
Монохромний принтер Lexmark B2236dw    Монохромне МФУ Lexmark MB2236adw

Нещодавно були анонсовані два продукти в новій лінійці монохромних друкувальних пристроїв Lexmark – це принтер Lexmark B2236dw і багатофункціональний пристрій Lexmark MB2236adw з функціями друку, сканування, копіювання і відправки факсів. 

«Незалежно від розмірів їх компанії, Lexmark прагне допомогти своїм клієнтам мінімізувати вартість експлуатації та обслуговування їх принтерів», – сказав Семмі Кінлоу, віце-президент Lexmark по OEM і партнерським продажам. «Малі підприємства не можуть дозволити собі витрачати час або гроші на оновлення свого ІТ-обладнання щороку. Lexmark навмисно спроектував ці пристрої так, щоб вони стали витривалими робочими конячками, мали необхідну потужність і швидкість, і були розраховані на тривалу роботу». Мікро-групи і малі підприємства залишаються важливим зростаючим сегментом, – так, згідно зі звітом ADP / Moodv's Analytics, тільки в грудні 2018 року з'явилися 89 000 нових робочих місць в сегменті малого бізнесу.

Відповідно до стратегії експансії Lexmark в цей сегмент ринку, нові принтери забезпечують швидкісний монохромний друк до 36 сторінок за хвилину, а також стандартно –  двосторонній друк. Стандартне оснащення модулем Wi-Fi забезпечує розширені можливості для підключення і підтримки мобільних користувачів. У той же час знамениті і відзначені багатьма нагородами технології безпечного друку Lexmark у повній мірі забезпечують такий самий рівень безпеки і захисту, що характерний для пристроїв корпоративного класу. Обидва пристрої забезпечують високу продуктивність, у поєднанні з незначною вагою і невеликими розмірами. Легкий і компактний принтер Lexmark B2236dw важить всього 6.8 кг, а багатофункціональний пристрій Lexmark MB2236adw важить всього лише 10 кг. Крім друку зі швидкістю до 36 сторінок за хв., MB2236adw також може сканувати до 25 сторінок за хвилину.

Після початку продажів в Європі в квітні-травні 2019 року, доступність цих пристроїв в Україні планується виробником вже в червні 2019 року.

Ваші питання і запити на продукцію Lexmark прохання надсилати за адресою lexmark@asbis.ua.