На базі камер LOGITECH та міні-ПК INTEL® NUC

НОВІ РІШЕННЯ ДЛЯ ПЕРЕГОВОРНИХ КІМНАТ

У минулому комплекси відео- і аудіоконференцзв’язку базувалися на апаратних терміналах із заздалегідь фіксованим складом компонентів, але зараз у сучасних рішеннях центральним вузлом є персональний комп’ютер із встановленим на ньому програмним клієнтом, що ідеально доповнюють відеоконференцобладнання від Logitech. 

Конференц-платформа Zoom – сервіс для хостингу і записи відеоконференцій у форматі високої чіткості, що сьогодні стрімко набирає популярності. Заснована в 2011 році, Zoom є приватною компанією зі штаб-квартирою в Сан-Хосе, штат Каліфорнія. Одним з продуктів компанії є проста і надійна хмарна платформа для відео- і аудіоконференцзв’язку, чатів і вебінарів з використанням різних мобільних і стаціонарних пристроїв, телефонів і конференц-систем.

Zoom Rooms – це оригінальне програмно реалізоване рішення для конференц-залів, що використовується по всьому світу в залах засідань, нарад, конференц-залах і навчальних кабінетах, а також в кабінетах керівників і аудиторіях. Бездоганна якість відео, вбудоване управління звуком і бездротової обмін контентом об’єднані в одному комплексі для оптимальної роботи в Zoom Room. Zoom інтегрується з календарем Google або Microsoft Exchange, тому ви можете миттєво організувати або запланувати зустріч. За допомогою Zoom Rooms ви зможете побачити розклад майбутніх зборів і почати збори одним дотиком на контролері планшета. Zoom також підтримує вашу середу BYOD. Будь-який бажаючий може увійти в Zoom Room і без дротового з’єднання поділитися своїм екраном ноутбука або мобільного телефону. Всі ці якості забезпечують лідерські позиції продуктів Zoom на ринку і здатність скласти серйозну конкуренцію вже добре відомим рішенням для відеоконференцзв’язку. 

Однією з небагатьох моделей ПК, рекомендованих Zoom Rooms для оптимальної продуктивності (Zoom Rooms Verified Platforms for Windows OS) є міні-ПК Intel® NUC 8 Business на базі процесора Intel® Core ™ i7-8705G. Завдяки процесору Intel®Core i7 8-го покоління і графіці Radeon RX Vega M з 4 ГБ виділеної пам’яті з високою пропускною здатністю, Intel® NUC 8 Business NUC8i7HNK забезпечить фантастичну продуктивність. Два порти HDMI на передній і задній панелях, два порти Mini DisplayPorts *, сім портів USB плюс два порти Thunderbolt ™ 3 дозволять підключити до 6 (!) моніторів, а також всі необхідні периферійні пристрої.

 

Удосконалена системна плата і нова конструкція корпусу Intel®NUC8i7HNK надають необхідний рівень продуктивності в компактному форм-факторі. Цей міні-ПК об’ємом лише 1.2 л забезпечує продуктивність повноцінного настільного ПК з системним блоком і при цьому не займе багато місця в офісі. Кріплення стандарту VESA, що входить в комплект поставки, дозволяє при необхідності просто закріпити його на задній стінці монітора. 

Комплекти для збірки Intel® NUC8i7HNK і укомплектовані міні-ПК NUC8i7HNKQC2 (512GB NVMe, 16GB DDR4, Win10 Pro) доступні для замовлення в Україні і поставляються виробником без затримок. 

Ваші питання і запити на продукцію Intel® NUC прохання надсилати за адресою intel@asbis.ua  

Також у наших партнерів ви можете придбати готові комплекти для будь-якої переговорної кімнати: