Через два місяці після того

Процесори Intel Xeon 4-го покоління стрімко виходять на ринок

10 січня 2023 року компанія Intel офіційно випустила процесори Intel® Xeon® Scalable 4-го покоління (під кодовою назвою Sapphire Rapids) для клієнтів в області центрів обробки даних по всьому світу. Завдяки рокам наполегливої роботи та цілеспрямованості компанія Intel представила свій продукт Xeon найвищої якості, і вже спостерігає стрімке зростання виробництва та найвищий рівень підтримки клієнтів і партнерів.

У день запуску на ринок вийшов новий флагманський продукт Intel, підкріплений значним підвищенням продуктивності з провідними в галузі прискорювачами, збільшеною кількістю ядер і покращеною продуктивністю на ват. З новим сильним продуктом на ринку клієнти швидко почали застосовувати ці нові технології. Всього за вісім тижнів з моменту запуску компанія Intel реалізувала найбільше дизайнерських рішень для будь-якого сімейства Xeon і найбільшої кількості доступних платформ, а також поставок за цей короткий час виходу на ринок.

Усі основні виробники оригінального обладнання (OEM) і виробники оригінального дизайну (ODM) сьогодні постачають обчислювальні системи, а 10 найкращих постачальників хмарних послуг (CSP) розгортають власні технології зараз і протягом 2023 року. Основою та підтримкою цього успіху клієнтів є стабільна поставка продуктів Xeon протягом усього 2023 року для задоволення попиту клієнтів у широкому діапазоні критичних випадків експлуатації та реальних робочих навантажень.

«Випуск процесорів Intel Xeon Scalable 4-го покоління став першою з багатьох подій, які ви побачите цього року від Intel і які продемонструють нашу впевненість у виконанні дорожньої карти та визначатимуть готовність до умов ринку»,- сказала Ліза Спелман, корпоративний віце-президент і генеральний директор з розвитку напрямку Xeon компанії Intel. «Ми демонструємо галузі, що послідовно працюємо та виконуємо наші зобов’язання перед клієнтами».