AENO Premium Eco Smart Heater завоював престижну нагороду Red Dot Award: Product Design у двох категоріях – Технологія опалення та кондиціонування повітря та Smart Product за видатний дизайн

AENO Premium Eco Smart Обігірвач завоював нагороду Red Dot Award 2023 за видатний дизайн та інноваційний продукт.

AENO Premium Eco Smart Heater – це сучасний обігрівач, який поєднує енергоефективне опалення з функціями smart-управління. Пристроєм, оснащеним підключенням Wi-Fi і Bluetooth, можна легко керувати за допомогою мобільного застосунку, що дозволяє користувачам встановлювати розклад, регулювати температуру та контролювати споживання енергії в режимі реального часу. 

«Ми раді отримати цю нагороду від журі Red Dot, — Сергій Костевич, генеральний директор ASBIS. – Нашою метою завжди було пропонувати стильний, елегантний та сучасний дизайн з розумними та екологічними рішеннями, які поєднують в собі передові технології. Обігрівач AENO Premium Eco Smart Heater змінює правила гри на ринку опалення, пропонуючи споживачам стильну, ефективну та екологічну альтернативу традиційним обігрівачам. Ця нагорода є свідченням наполегливої роботи та самовідданості всієї команди, і ми раді продовжувати розширювати межі можливого в опаленні. Ми пишаємося тим, що обігрівачі АЕНО доступні для покупки ». 

Нагорода Red Dot Design Award — це найпрестижніший конкурс дизайну у світі. Група міжнародних експертів оцінює тисячі робіт на основі таких критеріїв, як інноваційність, функціональність та естетичність. Отримання нагороди є свідченням того, що АЕНО досяг високого рівня досконалості та інновацій у сфері обігріву. 

AENO реагує на високий попит дизайнерів інтер'єрів і споживачів на непомітний дизайн і вбудовану побутову техніку, або, іншими словами, мінімалізм. Лаконічний дизайн хітерів AENO вписується в будь-який інтер'єр завдяки ультратонкій панелі (менше 11 мм) і натуральним матеріалам. Ультратонке загартоване скло може бути непомітним або ж навпаки – головним елементом інтер'єру в кімнаті. Користувач може встановити обігрівач будь-яким зручним для нього способом: на підлозі, на стіні або прикріпити під стелею. На обігрівачі розміщена всього одна кнопка, що робить панель дуже витонченою та мінімалістичною. Усі параметри розумного керування доступні з мобільного застосунку. Обігрівач AENO виглядає стильно з будь-якого ракурсу! 

«Ми дуже раді отримати таке визнання», — сказав Сергій Федоренко, дизайнер продукту AENO Premium Eco Smart. – Натхненням для дизайну smart-обігрівача дизайну стали потреби ринку та клієнтів. Попит на простий, але елегантний дизайн, який легко стане частиною інтер'єру будь-якої квартири, офісу чи будинку. Premium Eco Smart Heater AENO поєднує розумну функціональність, енергозберігаючу технологію опалення та мінімалістичні форми». 

AENO Premium Eco Smart Heater представлений для продажу в більш ніж 20 країнах по всій Європі в роздрібній торгівлі, DIY і через дистриб'юторську мережу ASBIS. ASBIS є провідним дистриб'ютором і виробником ІТ і побутової електроніки в регіоні EMEA. 

Завдяки інноваційному дизайну, енергоефективності та розширеним можливостям підключення AENO Premium Eco Smart Heater має намір покращити ринок домашнього опалення та надати споживачам розумніший та екологічніший спосіб опалення своїх будинків. 

Про AENO & AENO Premium Eco Smart Heater 

AENO — молодий і динамічний бренд розумної побутової техніки, створений міжнародною командою висококваліфікованих інженерів. AENO піклується про клієнтів і прагне постійно вдосконалювати функціональність та розширювати можливості продуктів. Для підвищення якості, оптимізації логістичних процесів для роздрібних мереж і кінцевих споживачів виробнича лінія з виготовлення smart-обігрівачів AENO працює в Європі, в Польщі. AENO є частиною портфоліо брендів ASBIS Enterprises PLC, провідного дистриб’ютора ІТ-продуктів у регіоні EMEA. 

Проект із розробки smart-обігрівачів AENO стартував у 2020 році. Над створенням моделі працювала міжнародна команда інженерів з України та Польщі. Пристрій виготовляється на сучасному виробництві в Польщі, починаючи з травня 2022 року. У вересні 2022 року було оголошено про вихід продукту на європейський ринок. Premium Eco Smart Heater AENO був представлений на виставці побутової електроніки та побутової техніки IFA Berlin – 2022. Модель доступна для покупки в 23 країнах: Німеччина, Швейцарія, Великобританія, Чехія, Польща, країни Балтії, Угорщина, Хорватія, Румунія, Болгарія та багато інших. 

Місія AENO полягає в тому, щоб зробити розумні технології доступнішими, взяти на себе повсякденну рутину та зменшити тягар домашньої роботи. Сімейство продуктів включає: очищувачі повітря, зволожувачі, розумні обігрівачі, роботи-пилососи, пилососи, парові швабри, відпарювачі для одягу, чайники, електричні грилі, блендери, електричні духовки, Sous-Vide, вакуумні апарати, електричні зубні щітки та іригатори тощо. 

Дізнаватеся більше https://bit.ly/3XBHsqz 

Про Red Dot Awards 

Нагорода Red Dot Design Award — це один із найбільших конкурсів дизайну у світі, який отримує приблизно 20 000 заявок на рік у трьох напрямках: дизайн продукту, дизайн брендів і комунікацій, концепція дизайну. З 1995 року найкращі продуктові дизайни відзначаються нагородою Red Dot Award: Product Design. 

У 2023 році продукція була представлена та оцінена у 51 конкурсній номінації. Цього року роботи, які оцінювали 43 члени журі надійшли з 60 країн. Журі приймали рішення, який із конкурсних проєктів відповідає критеріям нагороди Red Dot або Red Dot: Best of the Best на основі чотирьох принципів хорошого дизайну та враховуючи їх соціально-культурний характер, технічний фокус та дизайн експертизу. 

Щорічна церемонія нагородження відбудеться 19 червня в Red Dot Design Museum в Ессені, Німеччина.