Infinidat анонсував рішення InfiniBox Always On Cluster у своїх СЗД

Метрокластер INFINIDAT та 100% гарантія ALWAYS ON

Always On Cluster працює на основі двох систем зберігання даних – InfiniBox (з надійністю 99,99999%) та арбітра (witness), рознесених за трьома окремими доменами із резервованою IP-мережею між ними. Це дозволяє замовникам перейти від традиційної архітектури з двома контролерами до трьох контролерів на кожному майданчику і підвищеним рівнем надмірності як в рамках конкретного сайту, так і в цілому. Така архітектура забезпечує найвищий рівень доступності, адже перехід на інший ресурс – це просто перемикання шляху, як під час відмови адаптера або комутатора.

Основні відмінності рішення InfiniBox Always On Cluster: 

             

  • побудовано на основі СЗД InfiniBox;
  • повністю інтегровано в єдине керування СЗД,
  • немає додаткових витрат – все включено до базової ліцензії;
  • для зв'язку між майданчиками використовується TCP/IPType the text here, що забезпечує оптимальну вартість порівняно з FС;
  • мінімальний вплив на продуктивність – сервери знають, із якою СЗД потрібно працювати.

Рішення Always On Cluster інтегроване в СЗД InfiniBox, не вимагає окремого шлюзу та надається всім поточним користувачам СЗД Infinidat за чинним договором на підтримку як безкоштовне оновлення ПЗ. Також Infinidat анонсує програму гарантії доступності даних для замовників, що використовують рішення Always On (Active/Active). Згідно з цією програмою, замовники мають право скористатися гарантією Always On Guarantee, що передбачає компенсацію вендора в разі проблем із доступом до даних, що тривають більше 30 секунд.

СЗД InfiniBox може поставлятися замовникові за однією з трьох моделей постачання:

  1. Capacity on demand – додавання/дозакуповування корисної ємкості у разі потреби;
  2. CAPEX – СЗД із повністю викупленою корисною ємкістю;
  3. Flx – Storage-as-a-Service, періодична оплата споживаної ємкості на СЗД.

Всі рішення Infinifat доступні через офіційного дистриб'ютора – компанію ASBIS Україна. Для отримання додаткової інформації звертайтеся до нашого експерта – Андрія Шепеля, BDM Storage Solutions: infinidat@asbis.ua

Довідка  

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень, надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить у міжнародний холдинг з 28-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами в 24 країнах, 30 000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7 000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua

Infinidat –глобальна компанія з Ізраїлю, що займається розробкою, виробництвом та продажами СЗД корпоративного класу. Infinidat змінює парадигму корпоративних СЗД, зменшує капітальні/операційні витрати та знижує складність інфраструктури. Три роки поспіль (з 2015 до 2017) Gartner, публікуючи «магічний квадрант» СЗД, оцінював Infinidat як візіонера (Visionaries) – далекоглядного виробника ПО, що інвестує засоби в провідні технології, які ляжуть в основу наступного покоління продукту. 2018 року Gartner переніс Infinidat до сектору лідерів ринку (Leaders).