Презентація рішення від Pure Storage на міжнародному ІТ-форумі ВІТ-2019

Purе Storage – учасник міжнародного ІТ-форуму ВІТ-2019

Наприкінці лютого у Києві пройшов міжнародний форум  BIT-2019, присвячений хмарним технологіям.

Як працюють сучасні сервіси, використовуючи цю технологію, як побудувати роботу з бізнес-аналітикою та Big Data та багато іншого у насиченій програмі заходу.

Наш колега Andrey Shepel презентував рішення від Pure Storage, які вже захоплюють ринки США та Європи і, які вже обрані компаніями Ілона Маска та Марка Цукерберга.

Для отримання додаткової інформації звертайтеся до нашого експерта: Andrey Shepel BDM Storage Solutions

E-mail: pure@asbis.ua  

Про компанію Pure Storage

Pure Storage (NYSE: PSTG) – лідер магічного квадранта Gartner протягом чотирьох років поспіль у

категорії Solid-State Arrays, незалежний виробник платформ систем зберігання даних (Flasharray, Flashblade, спільне з Cisco конвергентне рішення Flashstack).

Компанія Pure розробляє флеш-системи з 2009 року, володіє 300+ патентами, ввела безліч можливостей і програм, які вигідно відрізняють її продукти від виробників традиційних корпоративних систем зберігання даних і приводять до реальних змін на всьому ринку.

Надійність систем Pure вкрай висока – 99,9999%, властива устаткуванню класу High-End для розміщення даних найбільш критичних застосунків. Pure має найвищий у галузі індекс лояльності NPS (86,6 %), сертифікований Satmetrix. Штаб-квартира Pure Storage знаходиться в серці Кремнієвої долини, в м. Маунтін-В'ю, США.

Pure Storage, логотип «P», Evergreen, Flashblade та Pure1 є торгівельними марками або зареєстрованими торгівельними марками компанії Pure Storage, Inc. Для отримання додаткової інформації, будь ласка, відвідаєте сайт www.purestorage.com