Авторизований сервісний центр продукції Apple АСБІС Сервіс запропонував споживачам нові послуги заміни акумуляторної батареї та дисплейного модуля.

Авторизований сервісний центр техніки АСБІС СЕРВІС запровадив послугу заміни акумулятора та дисплея на Iphone

Віднині власники iPhone можуть не вагатися з пошуком надійного місця для ремонту пристроїв і не турбуватися про оригінальне походження запчастин. Авторизований сервісний центр продукції Apple АСБІС Сервіс запропонував споживачам нові послуги заміни акумуляторної батареї та дисплейного модуля. Всі деталі постачаються виключно компанією Apple і завезені на територію України легальним шляхом.

Послуга заміни батареї розповсюджується на наступні моделі iPhone: 6, 6+, 6S, 6S+, 7, 7+, 8, 8+, X, а також на XR, Xs, Xs Max.

Заміна екрану можлива в таких моделях iPhone: 6S, 6S+, 7, 7+, 8, 8+, X, XR, Xs, Xs Max. Офіційна гарантія від виробника складає 90 днів.

Скористатися сервісом можна за адресою: м. Київ, вул. Газова, 30. Графік обслуговування клієнтів: з понеділка до п'ятниці з 9:00 до 18:00.

Вартість заміни акумуляторної батареї:

  • iPhone 5s, 6, 6+, 6s, 6s+, 7, 7+, 8, 8+ – 2100 грн.;
  • iPhone X – 2800 грн.

Вартість заміни дисплейного модуля:

  • iPhone 6s – 6600 грн.;
  • iPhone 6s+ – 6900 грн.;
  • iPhone 7, 8 – 5600 грн.;
  • iPhone 7+, 8+ – 6200 грн.;
  • iPhone X – 9900 грн.;
  • iPhone Xr – 7500 грн.;
  • iPhone Xs – 10500 грн.;
  • iPhone Xs Max – 12500 грн.

Всі вище наведені ціни дійсні на поточний момент та вказані з метою ознайомлення. За умови надання пошкодженої оригінальної запчастини сервісному центру для повернення виробникові на утилізацію надається знижка.

Для отримання актуальної інформації щодо вартості послуг звертайтеся до Асбіс Сервіс: (044) 455-30-66, (097) 455-30-66.


«Продукція Apple широко відома безпрецедентною якістю, довгим строком експлуатації і тривалим терміном технічної підтримки, але ніхто не застрахований від випадкового пошкодження пристрою. Довірити свій iPhone для ремонту фахівцям авторизованого сервісного центру Асбіс Сервіс можна без найменших сумнівів, адже клієнт може бути цілковито впевнений у оригінальному походженні деталей. За допомогою нових послуг можна не лише надати можливість своєму новому iPhone якомога довше залишатися у зразковому вигляді, але й подовжити життя представникові колишнього модельного ряду без необхідності змінювати улюблений пристрій», – прокоментував Борис Валуйський, директор АСБІС Сервіс.

 

Довідка  

АСБІС Сервіс – авторизований сервісний центр ремонту та гарантійного обслуговування продукції компанії Apple в Україні. Серед переваг центру – сучасне обладнання, використання виключно оригінальних запчастин та офіційна гарантія від виробника. АСБІС Сервіс здійснює ремонт такої техніки: iPhone, iPad, iPod, iMac, iMac Pro, MacBook, MacBook Air, MacBook Pro Retina, Mac Mini, Mac Pro, Apple TV, Apple Watch, Air Pods. Це ваш надійний партнер у світі цифрових технологій!

Більше інформації: http://www.asbis.ua/asbis-service