ASBIS є офіційним дистриб’ютором ASUS NUC у регіоні EMEA

Компанія АSBIS успішно уклала стратегічну угоду з ASUS AIoT Business Group щодо розповсюдження лінійки продуктів NUC, яка раніше належала Intel, у всьому регіоні EMEA (Європа, Близький Схід та Африка). Угода охоплює всі продукти ASUS NUC і AIoT (сфери штучного інтелекту та Інтернету речей), що ще більше зміцнює позиції ASBIS як офіційного дистриб’ютора міні-ПК NUC у країнах EMEA протягом більше десяти років. ASBIS впевнений у своїй здатності ефективно продавати продукти ASUS через свою існуючу партнерську мережу, забезпечуючи максимальне охоплення та вплив на ринку.

«Ми раді оголосити про розширення портфоліо ASBIS продуктами ASUS, які можна налаштувати під запит клієнта, і постійне поширення лінійки продуктів NUC, яка впевнено задовольняє різноманітні потреби та вимоги бізнесу. Усі продукти будуть доступні в регіоні EMEA найближчим часом. Компанія ASUS весь цей час була для нас безцінним стратегічним партнером, який протягом багатьох років робив величезний внесок у розвиток і успіх нашого бізнесу. Наше партнерство додало нам впевненості та сили, щоб пережити навіть найскладніші часи. ASBIS із задоволенням підтримує ASUS у всіх сферах їхнього розвитку, і ми з нетерпінням чекаємо на продовження нашого партнерства на довгі роки», – сказав Марек Горил, директор з маркетингу продуктів ASBIS.

Після офіційної передачі від Intel, компанія ASUS розпочала свій бізнес NUC і почала приймати замовлення на системи NUC 10-13-го поколінь. Компанія ASUS отримала від Intel ліцензію як на розробку комплексу обладнання, так і на програмне забезпечення. Бачення новоствореної ASUS NUC BU полягає в тому, щоб забезпечити найефективніші периферійні обчислення з комплексними комерційними рішеннями та рішеннями AIoT, які можуть підтримувати цю галузь і бізнес.

Про ASUS

ASUS є світовим лідером у галузі технологій, який пропонує найбільш інноваційні та інтуїтивні пристрої, компоненти та рішення, що надають неймовірні можливості та покращують життя людей у всьому світі. Завдяки власній команді з 5000 фахівців із досліджень і розробок, компанія всесвітньо відома тим, що постійно переосмислює сучасні технології для завтрашнього дня. ASUS отримує понад 11 нагород щодня за якість, інновації та дизайн, а також входить до переліку найбільш шанованих компаній світу за версією журналу Fortune.