Передовий бренд побутової техніки AENO розширив свою лінійку смарт хітерів

AENO удосконалює підхід до сучасного домашнього опалення та презентує нову модель: AENO Premium LED Eco Smart Хітер

AENO Premium Eco Smart LED Хітер має цифровий світлодіодний дисплей та 4 кнопки управління безпосередньо на корпусі. Ви просили – ми зробили. Екран температури (поточної та заданої), кнопка режиму SMART (для ввімкнення постійного обігріву або налаштування потрібної температури) для ефективного та економного опалення, кнопки підвищення та зниження температури і, звичайно, знаменита алюмінієва кнопка живлення. Яскравість LED екрану можна регулювати самостійно. Налаштуйте рівень підсвічування екрану та кнопок управління для нічного режиму та комфортного сну. Вимкнути підсвічування можна у застосунку (за замовчуванням – увімкнено завжди).

Таким чином, завдяки прогресивним технологіям та європейській якості – AENO є одним з передових брендів побутової техніки. Хітери AENO поєднують енергоефективне опалення з сучасними функціями обігріву. Запуск AENO Premium Eco Smart LED Heater дозволяє розширити категорію продуктів для опалення та задовольнити зростаючі потреби споживачів в Україні. 

Створені для найкращого досвіду обігріву

Розроблені з ідеальним поєднанням стилю та функціональності,  AENO Premium Eco Smart LED хітери мають smart функції, які змінять ваше уявлення про обігрів приміщення. Вони оснащені сучасними сенсорами (сенсор падіння, термостат у кабелі, контроль температури на панелі) та технологіями, тому легко адаптують обігрів до ваших уподобань та забезпечують комфорт.

Цифровий дисплей, блок управління та кнопками зроблені настільки просто та зручно, що їх легко знайти на дотик навіть у темряві. Розміщення панелі управління збоку робить користування максимально зручним, вам не доведеться шукати потрібну кнопку на задній панелі. Все настільки просто, що навіть ваші батьки не будуть мати проблем з користуванням.

Ідеальне поєднання з інтер'єром 

Елегантний ультратонкий дизайн панелі (лише 11 мм), преміальні матеріали (анодований алюміній) та стильне підсвічування дисплея роблять цей обігрівач об’єктом бажання.

AENO Premium Eco Smart LED хітер представлений у трьох кольорах: глянцевий білий, перламутрово-чорний та благородний сірий (НОВИНКА), щоб ви могли обрати той, який ідеально пасуватиме до вашого інтер’єру.

Ультратонкий та лаконічний хітер пасує до будь-якого інтер’єру. Він може стати фокусом у кімнаті або ж непомітно вписатися в приміщення.  Його можна розмістити так як буде зручно вам та так, щоб він максимально пасував до інших меблів та декору: розмістити на підлозі або закріпити на стіні.

Обирайте спосіб керування

Користувач може обрати спосіб управління хітером відповідно до своїх потреб та  звичок: дистанційно з мобільного застосунку, з допомогою голосових помічників або використовуючи цифровий дисплей та кнопки налаштувань.

Управління через застосунок дозволяє контролювати використання енергії, встановлювати розклад опалення та регулювати температуру в режимі реального часу. Ви можете встановити температуру опалення та створити графік обігріву заздалегідь з офісу або з будь-якого іншого місця, щоб повернутися у теплий дім.

Коли ви знаходитеся вдома і телефону немає під рукою, то для управління обігрівачем можна використати голосових помічників (Google Home або Amazon Alexa) або кнопки на цифровому дисплеї. Кнопка реальних налаштувань та цифровий дисплей дозволяють вашим близьким користуватися обігрівачем навіть якщо вони не мають застосунку на своєму телефоні. Це може бути дуже важливо, якщо ви хочете піклуватися про старше покоління у вашій родині.

Smart режим для економії електроенергії

SMART режим хітерів AENO – одна з основних переваг обігрівачів, тому що дозволяє підтримувати задану комфортну температуру без втрат електроенергії. Попрощайтеся з прохолодними ранками та завжди насолоджуйтеся комфортною температурою у вашій оселі.

Всі моделі обігрівачів AENO є більш ефективними, ніж інші типи обігрівачів і способи обігріву (конвекційне опалення, кондиціонування, підігрів підлоги, центральне опалення).

Обігрівач швидко та ефективно використовує 700+ Вт енергії для обігріву, не витрачаючи зайві тепло та гроші. Температуру панелі можна змінювати  від 120 градусів за Цельсієм до 60 градусів за Цельсієм, змінюючи діапазон використання електроенергії від 700 Вт+ до 150 Вт+.

Хітер AENO удвічі ефективніший у порівнянні із звичайними обігрівачами. Коли кімната нагрівається до заданої температури, обігрівач автоматично вимикається, не витрачаючи електроенергію та підтримуючи задану кімнатну температуру (режим SMART). Таким чином, ви можете заощадити електроенергію та кошти і залишитися в теплі протягом усього холодного сезону.

Безпека

Безпека є головним пріоритетом для AENO, і AENO Premium LED Eco Smart Хітер не є винятком. Вбудовані функції безпеки, такі як блокування від дітей, захист від перегріву та сенсор перекидання/падіння (обігрівач вимикається у разі падіння, сирена інформує, якщо обігрівач падає та надсилається сповіщення у застосунку), забезпечують спокій та дозволяють вам насолоджуватися теплом, не турбуючись про нещасні випадки.

Комфортний обігрів

Хітери AENO не сушать повітря та не спалюють кисень, що дуже важливо для вашого здоров'я. Вони не видувають повітря, пилок та пил не піднімаються під час роботи обігрівача, тому вони підходять для людей з алергією. Безшумний, без запаху та пилу AENO Premium LED Eco Smart Хітер є правильним рішенням для сімей з дітьми та домашніми тваринами.

«AENO завжди прагне покращити життя наших клієнтів за допомогою інноваційних рішень для опалення будинку», — сказав менеджер з розвитку бізнесу обігрівачів Андрій Казеннау. «З запуском наших Smart обігрівачів ми вивели комфорт і зручність на абсолютно новий рівень. Ми віримо, що наші клієнти заслуговують не менше, ніж найкраще, і ми пишаємося тим, що пропонуємо цю виняткову лінію продуктів. Перша лінійка хітерів AENO була відзначена премією Red Dot Award за винятковий дизайн продукту. Ми сподіваємося, що нова модель, також, буде користуватися успіхом і доповнить категорію, чим розширить вибір для клієнтів . Ми працюємо з роздрібними торговцями, архітектурними студіями та студіями дизайну інтер’єру, тому ми відкриті до обговорення можливої співпраці!»

Smart хітери AENO доступні для покупки на найбільших онлайн-майданчиках.

Перевіряйте наявність у магазинах за посиланням https://bit.ly/3Tcev31

Потурбуйтеся про ваш комфорт та затишок у зимовому сезоні.

Про AENO та AENO Premium Eco LED Smart Хітер

AENO — молодий і динамічний бренд розумної побутової техніки, створений міжнародною командою висококваліфікованих інженерів. AENO піклується про клієнтів і прагне постійно вдосконалювати функціональність продуктів і розширювати можливості користування. Для підвищення якості, оптимізації логістичних маршрутів доставки для роздрібних мереж і кінцевих споживачів, виробнича лінія з виробництва преміального обігрівача eco smart працює в Європі, в Польщі. AENO є частиною портфоліо брендів ASBIS Enterprises PLC, провідного дистриб’ютора ІТ-продуктів у регіоні EMEA.