Компанія Prestigio оновлює лінійку відеореєстраторів та представляє новий RoadRunner 185 з FullHD-камерою

Відеореєстратор Prestigio RoadRunner 185 з режимом нічної зйомки та швидкознімним магнітним кріпленням

Компактний RoadRunner 185 встановлюється "одним рухом руки" на швидкознімне магнітне кріплення. Зручний поворотний механізм дозволяє водієві вибрати найкращий ракурс для огляду дороги. Подача живлення здійснюється через кріплення – до самого пристрою ніякі дроти підключати не потрібно. Відеореєстратор можна легко знімати та встановлювати назад. в комплекті – кріплення на скотчі 3М. Це дозволяє водієві вибрати найбільш придатний спосіб встановлення, що робить зручним використання одного відеореєстратора, коли у вас кілька машин.

Відеореєстратор записує відео високої якості в роздільній здатності FullHD (1920х1080) зі швидкістю 30 кадрів в секунду в будь-який час, завдяки режиму нічної зйомки. Кут огляду в 140 градусів охоплює до 5 смуг дорожнього руху. RoadRunner 185 забезпечує чітку деталізовану картинку з покращеною передачею кольору при перегляді відео з реєстратора на 2-дюймовому дисплеї з IPS-матрицею.

RoadRunner 185 оснащений слотом для microSD-карти для зберігання відзнятого відео. Функція циклічного перезапису дозволяє записувати нові файли поверх неактуальних, щоб не довелося змінювати карту пам'яті та переживати про нестачу місця.

Як і інші відеореєстратори бренду Prestigio, RoadRunner 185 має датчик удару (G-сенсор). Усі відео, записані після спрацювання G-сенсора, потрапляють до окремої папки та захищаються від автоматичного перезапису.

Компактний RoadRunner 185 виконаний у мінімалістичному корпусі, а його вага становить лише 60 грам. Пристрій поєднує простоту установки та використання, а також має широкий набір опцій. 

Відеореєстратор доступний у продажу з листопада 2021 року. Вартість RoadRunner 185 – 1999 гривень.

Офіційним дистриб'ютором продукції бренду Prestigio є компанія АСБІС-Україна.

Довідка

Про Prestigio

Міжнародний бренд Prestigio більше 15 років пропонує широкий вибір споживчої електроніки для дому, освіти та бізнесу. Продукція компанії успішно продається в 30 країнах світу, та за роки існування було реалізовано понад 25 мільйонів пристроїв.

В асортименті бренда розумна техніка, гаджети для авто, інноваційні рішення для бізнесу та освіти. Компанія представила першу в світі інтерактивну клавіатуру-тачпад, розумні колонки з голосовим помічником, портативну акустику, приховані бездротові зарядні станції, зовнішні акумулятори з використанням графену, і це тільки початок. Нові продукти виходять під слоганом "The art of hi-tech", де особлива увага приділяється інноваціям, якісним, преміальним матеріалам та сучасним технологіям.

Бренд Prestigio належить компанії ASBISC Enterprises Plc. – одному з провідних дистриб'юторів продуктів IT-індустрії на ринках регіону EMEA. Виробничі, дизайнерські та технічні центри розташовані в Європі, Китаї та Білорусі. Представництва Prestigio працюють в 15 країнах, включаючи СНД, Україну, Європу, Близький Схід та Африку.

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 30-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами у 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів, а також 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: http://www.asbis.ua