Вирушайте у «подорож» на мультигігабітних швидкостях і насолоджуйтеся безперебійною роботою Wi-Fi на частоті 6 ГГц з точкою доступу Ubiquiti U7 Pro

Ми раді повідомити, що довгоочікувана точка доступу Ubiquiti U7 Pro тепер доступна для замовлення через ASBIS. Оснащена найсучаснішими технологіями, U7 Pro забезпечує новий рівень продуктивності та можливостей, щоб задовольнити вимоги сучасних масштабних середовищ.

Ubiquiti U7 Pro (U7-Pro) – це нова стельова точка доступу Wi-Fi 7 із 6-ти просторовими потоками і підтримкою частоти 6 ГГц для організації безперешкодного Wi-Fi у вимогливих великомасштабних середовищах.

Ключові особливості

Можливості Wi-Fi 7. U7 Pro використовує потужність Wi-Fi 7, використовуючи бездротові спектри 2,4, 5 і 6 ГГц для безпрецедентної пропускної здатності, що робить її найбільш високопродуктивною точкою доступу на сьогоднішній день.

Розширена підтримка частот. Завдяки підтримці частот 2,4, 5 і 6 ГГц U7 Pro забезпечує високошвидкісне з’єднання без перешкод, забезпечуючи оптимальну продуктивність для ваших Wi-Fi пристроїв.

Підтримка 300+ клієнтських пристроїв. U7 Pro може впоратися з потребами підключення у великомасштабних середовищах, підтримуючи понад 300 клієнтських пристроїв одночасно.

Теоретична максимальна пропускна здатність 5,7 Гбіт/с. Завдяки теоретичній максимальній пропускній здатності до 5,7 Гбіт/с у діапазоні 6 ГГц U7 Pro забезпечує блискавичну швидкість передачі даних.

Оновлений дизайн. Зберігаючи такий самий діаметр, як і у попередника, U6 Pro, U7 Pro оснащена 2,5-гігабітним портом Ethernet.

Щоб дізнатися більше про Ubiquiti, увійдіть до B2B-порталу або перейдіть на сторінку бренда та запросіть консультацію: