Компанія SonicWall оголосила про розширення продукції для захисту від загроз новим NSa 3700 – це мультигігабітний захисний прилад

SonicWall розширює лінійку фаєрволів новим NSa 3700

Компанія SonicWall розширила лінійку фаєрволів наступного покоління новим приладом для корпоративного користування, орієнтованим на захист від загроз закритих мереж у державному секторі

Управління в хмарі та аналітика в реальному часі перетворюють дані про загрозу в захисну дію, щоб знизити приховані ризики по всіх мережах, приладах і користувачах

Компанія SonicWall оголосила про розширення продукції для захисту від загроз новим NSa 3700 – це мультигігабітний захисний прилад, створений для відвертання атак, спрямованих на державні структури, роздрібних торговців, шкільні заклади, заклади вищої освіти та підприємства.

Компанія також представила декілька продуктових оновлень, в тому числі захист від загроз для закритих мереж, аналітику наступного покоління, покращене управління безпекою в хмарі та перейменований Wireless Network Manager. Створений на основі SonicOS 7.0, новий фаєрвол SonicWall NSa 3700 пропонує сучасний користувацький досвід та інтерфейс, просунуте керування безпекою, а також критично важливі можливості  організації мережі та управління, щоб підвищити прозорість і допомогти захиститись від цілеспрямованих атак, яких сьогодні стає все більше.

З новим NSa 3700 організації отримують необхідний мультигігабітний захист і протидію від загрозам корпоративного рівня, при цьому експлуатаційні витрати – в числі найнижчих у цьому класі. Пропонуючи 22 500 з’єднань на секунду, підтримуючи до 750 000 одночасних DPI-з’єднань і до 3000 site-to-site VPN-тунелів, NSa 3700 забезпечує масштабованість безпеки у найбільших середовищах.

Для отримання додаткової інформації прохання звертатися до представників дистриб’юторської компанії АСБІС-Україна: sonicwall@asbis.ua

Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 30-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами у 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів, а також 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: http://www.asbis.ua

SonicWall – американська компанія, що розробляє та постачає обладнання й рішення в галузі інтернет-безпеки. Асортимент продукції включає апаратні брандмауери, UTM-пристрої (інтегрований захист), концентратори VPN, пристрої резервного копіювання, антиспам-фільтри, контролери контенту тощо.

SonicWall була заснована 1991 року в Каліфорнії спочатку як Sonic Systems, розробляючи мережеві компоненти для продуктів Apple Macintosh. SonicWall є членом альянсу HP ProCurve Solutions.

Для отримання додаткової інформації відвідайте сайт www.sonicwall.com