Pure Storage FlashBlade визнаний вибором клієнтів у Gartner Peer Insights в області розподілених файлових систем і об'єктних сховищ

Вибір клієнтів Gartner Peer Insights заснований на відгуках і рейтингах кінцевих користувачів- професіоналів, які мають досвід покупки, впровадження та / або використання продукту або послуги. 

Маунтін-В'ю, Каліфорнія – 23 березня 2021 г. – Pure Storage (NYSE: PSTG), піонер ІТ що надає сховище як послугу в мультихмарному світі, оголосив, що FlashBlade був названий вибором клієнтів для розподілених файлових систем і об'єктного сховища у Gartner Peer Insights в 2021 році. Gartner визначає розподілені файлові системи і об'єктні сховища як програмні і апаратні рішення, засновані на «архітектурі без спільного використання ресурсів» які підтримують об'єктну і / або масштабуєму (scale-out) файлову технологію для задоволення вимог зростання неструктурованих даних.

FlashBlade® – це уніфікована платформа швидкого зберігання файлів і об'єктів (UFFO), яка дозволяє клієнтам консолідувати неструктуровані дані на єдиній платформі. Він забезпечує багатовимірну продуктивність і простоту, для усунення розрізнених сховищ і дозволяє використовувати широкий спектр сучасних додатків.

Станом на 31 січня 2021 року FlashBlade набрав в середньому 4,8 з 5 в експертних оглядах Gartner (на основі 64 відгуків кінцевих користувачів) і на позначці у 97% досягнув найвище визнання серед постачальників, отримавши знак «Вибір клієнтів» за «готовність  рекомендувати». Pure Storage єдина компанія в верхньому правому квадранті в категорії «Вибір великих підприємств».

«Немає кращої підтримки, ніж та яка йде від наших клієнтів, тому ми дуже раді отримати це визнання, яке служить підтвердженням нашої стратегії уніфікованого швидкого доступу до файлів і об'єктів. Оскільки потреби в неструктурованих даних продовжують швидко зростати, FlashBlade займає унікальне положення, щоб допомогти клієнтам досягти успіху, і ми з розраховуємо на подальше втілення інновацій і кращого в своєму класі досвіду для все більшого списку підприємств, які розраховують на нас», – Емі Фаулер Віце-президент по стратегії і рішенням, FlashBlade, Pure Storage

Про Peer Insights:

Peer Insights – це онлайн-платформа рейтингів і оглядів програмного забезпечення і послуг ІТ, які пишуть і читають ІТ-фахівці та особи, які приймають рішення. Мета полягає в тому, щоб допомогти ІТ-керівникам робити обґрунтовані рішення про покупку і допомогти постачальникам технологій поліпшити свої продукти, отримуючи об'єктивні і неупереджені відгуки від своїх клієнтів. Gartner Peer Insights включає більше 215 000 перевірених відгуків на більш ніж 340 ринках. Для отримання додаткової інформації відвідайте www.gartner.com/reviews/home.

Обов'язкове застереження:
Вибір клієнтів Gartner Peer Insights – це суб’єктивна думка окремих кінцевих користувачів, рейтинги та дані, застосовані до задокументованої методології; вони не представляють і не підтримують Gartner або його дочірні компанії.


Про
Pure Storage

Pure Storage (NYSE: PSTG) повертає технологам час. Pure забезпечує сучасний досвід обробки даних, який надає організаціям змогу безперешкодно вести свою діяльність, в рамках існуючої автоматизованої моделі зберігання як послуги в декількох хмарах. Одна з найбільш швидкозростаючих корпоративних ІТ-компаній в історії, Pure допомагає клієнтам використовувати дані, одночасно зменшуючи складність та витрати на управління інфраструктурою, що стоїть за ними. І завдяки сертифікованому показнику задоволеності клієнтів серед одного відсотка кращих B2B компаній, постійно зростаючий список клієнтів Pure є одним з найщасливіших у світі.

Pure Storage, Evergreen, FlashArray, FlashBlade, Pure1 та Pure as-a-Service є товарними знаками або зареєстрованими товарними знаками Pure Storage. Усі інші торгові марки чи назви, на які посилаються в цьому документі, є власністю їх відповідних власників.