Отримуйте міні-пекарню – Мультипекар та готуйте ще більше смачних і корисних страв для своєї сім’ї!

Час подарунків від REDMOND!

Механіка проста. Заходьте на сайт за посиланням, обирайте 3 будь-які панелі і, обов’язково, додавайте сам пристрій  – Мультипекар, та при формуванні замовлення отримуй останній безкоштовно!

Не зовлікай, свій Мультипекар забирай: 

 


Мультипекар – це універсальний пристрій, що заміняє більш 40 приладів для випічки вдома за рецептами різних кухонь світу! Випічка з Мультипекаря – найкращий початок кожного ранку: віденські та гонконгські вафлі, горішки, сендвічі, пончики, голландські вафлі, печиво рибки, цифри, кураб’є та інші смачні страви. Просто змінюйте панель, та дивуйте домашніх новими кулінарними звершеннями.

На відміну від випічки з магазину домашні солодощі не містять штучних ароматизаторів, барвників та консервантів. Можна готувати без глютену, горіхів або інших інгредієнтів, що викликають алергію і регулювати кількість цукру. З міні-пекарнею ви завжди впевнені в якості страв.

Корисна випічка – це просто, коли є Мультипекарь!

#RedmondUkraine #гарніновини #Мультипекар #рецептидлявсієїродини #смачнісніданки


Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 29-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами у 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформаціїwww.asbis.ua  

Міжнародна компанія REDMOND це одна зпровідних світових виробників малої побутової техніки. Продукція REDMOND представлена в 30 країнах світу. Побутова техніка REDMOND поєднує новітні технології, сучасний дизайн, якістьінноваційність та максимальну ефективність. Фокус бренда – розумні, smart прилади, якими можна керувати на відстані з телефону. На сьогоднішній день асортимент налічує більше 50-ти смарт приладів. Серед них  – перша в світі повномасштабна лінійка розумної техніки для кухні Sky Kitchen. Головна ціль компанії – позбавити від рутини в щоденному побуті та звільнити час для того, що дійсно подобається. Смачна та здорова їжа – це просто. Заощаджуйте час, електроенергію та гроші купуючи smart – техніку від REDMOND.   

Більше інформації: http://redmond.company