Новий комутатор InfiniBand 400 Гбіт/с та мережева платформа забезпечують безпечну

NVIDIA Quantum-2 виводить суперкомп’ютери на новий рівень продуктивності

NVIDIA анонсувала NVIDIA Quantum-2, наступне покоління своєї мережевої платформи InfiniBand, яка пропонує виняткову продуктивність, широку доступність і надійну безпеку, що необхідно постачальникам хмарних обчислень і суперкомп'ютерних центрів. 

NVIDIA Quantum-2 – найпередовіша з будь-коли створених E2E мережевих платформ, мережна платформа InfiniBand зі швидкістю 400 Гбіт/с, яка складається з комутатора NVIDIA Quantum-2, мережевого адаптера ConnectX-7®, блоку обробки даних BlueField-3® (DPU) та все програмне забезпечення, що підтримує нову архітектуру. 

NVIDIA Quantum-2 має ключові функції, необхідні для вимогливих робочих навантажень у будь-якій сфері. Завдяки швидкості 400 Гбіт/с NVIDIA Quantum-2 InfiniBand подвоює швидкість мережі та втричі збільшує кількість мережевих портів. Також NVIDIA Quantum-2  збільшує продуктивність у 3 рази та знижує потребу в комутаторах фабрики центрів обробки даних у 6 разів, скорочуючи при цьому енергоспоживання центру обробки даних та зменшуючи простір центру обробки даних на 7%