Бездротова комп’ютерна миша Logitech Signature M650 з простими інтелектуальними функціями підвищує продуктивність роботи за комп’ютером.

Logitech Signature M650 пропонує індивідуальний підхід та можливість працювати навіть лівою рукою

Для підвищення ергономічних характеристик та зручності комп’ютерної миші Signature M650 компанія Logitech діяла одразу в двох напрямах, були створені модифікації пристрою для різних людей, а також покращений досвід його щоденного використання.

Signature M650 має дизайнерський, стильний корпус із заокругленими поверхнями. Гумові накладки на бічних поверхнях та зони з м’яких матеріалів забезпечують зручність тримання та натискання клавіш.

Приблизно 15% комп’ютерних користувачів працюють  переважно лівою рукою. Тому компанія Logitech створила відповідні модифікації миші для таких людей. Також розроблені модифікації з корпусом стандартного та більшого розмірів для користувачів із різними долонями.

Під час роботи з сайтами та багатосторінковими документами зручно змінювати послідовність зображення на екрані за допомогою коліщатка миші Smart Wheel, яке забезпечує високу точність рядкового та швидкого прокручування. А це підвищує ефективність роботи та зменшує втомлюваність.

Звук здатен відволікати та зменшує концентрацію під час напруженої роботи. За допомогою технології Silent Touch, шум під час клацання миші зменшено майже на 90 %. Так миша Signature M650 допоможе підтримувати тишу в офісних приміщеннях.

У Signature M650 передбачені дві кнопки, які можна запрограмувати та призначити для них сполучення клавіш операційної системи. Так можна легко автоматизувати послідовності дій, які часто виконуються під час роботи. Для програмування рекомендується використовувати програмний застосунок Logitech Options Plus.

Signature M650 доступна в білому, графітовому та рожевому кольорах. Працює з операційними системами Windows, MacOS, Linux, Chrome OS, ipadOS та Android. Миттєве підключення через Bluetooth Low Energy або USB-приймач Logi Bolt.

Зазначимо, що стійкий безпровідний зв'язок забезпечений в радіусі до 10 метрів, а час роботи елемента живлення миші складає два роки. Отже можна не турбуватись про те, чи працюватиме Signature M650 з вашим комп’ютером та наскільки вистачить живлення.

Logitech дотримується суворих екологічних вимог, які діють у Європейському союзі, та здійснює заходи для зменшення негативного впливу на навколишнє середовище. Важливо, що частина деталей у Signature M650 виготовлена з переробленого пластику (PCR) – 64% для графітової версії, 26% для білої та 26% для рожевого кольорів.

Компанія Logitech демонструє своє прагнення до сталого розвитку. Подальші екологічні ініціативи компанії передбачають використання переробленого пластику у нових пристроях Logitech скрізь, де це можливо.

 

Про компанію Logitech

Компанія Logitech розробляє продукти, які надають користувачам можливість легко і просто зануритися у цифровий світ розваг. Ще понад 30 років тому пристрої Logitech були покликані об'єднувати людей за допомогою цифрових технологій, зараз же компанія розробляє продукти, що дозволяють повністю насолодитися масою аудіо- та відеорозваг, іграми, спілкуванням в соціальних мережах і передачею даних через Інтернет. Швейцарська відкрита акціонерна компанія Logitech International, заснована в 1981 році, котирується на Швейцарській фондовій біржі (LOGN) і на біржі Nasdaq (LOGI) в США

 

Приєднуйтесь до Logitech на logitech.com , в блозі компанії або @Logitech.