Колекція POP: кольорове доповнення лінійки Studio Series від Logitech

Нещодавно компанія Logitech випустила POP Keys, POP Mouse та Logitech Desk Mat – найновіші продукти в лінійці Logitech Studio. В Україні миша POP Mouse буде доступна з 1 лютого 2022 року, а клавіатура POP Keys з'явиться з 1 березня 2022 року.

Клавіатура POP Keys оформлена як друкарська машинка з функціями нового покоління, виконані в ретро стилі. Користувач має змогу налаштувати дванадцять комбінацій функціональних клавіш швидкого доступу, зокрема, Snip Screen, Mute Mic та Media Keys. До POP Keys додаються вісім змінних клавіш emoji, чотири з яких розміщені на клавіатурі. Особливістю клавіатури є механічні клавіші, які створюють незвичні, приємні відчуття під час натискання.

Яскрава бездротова комп’ютерна миша POP Mouse є компактною, зручною та здатна довгий час підтримувати продуктивність роботи за ПК. Коліщатко Smart Wheel може працювати в режимі швидкого прокручування зображення на моніторі або в режимі точного прокручування рядків. Це інтелектуальна функція, адже режими змінюються автоматично, залежно від того, як використовується пристрій в даний момент. Після завантаження Logitech Options мишу можна використовувати з Logitech Flow – програмним забезпеченням для простого копіювання та вставки тексту, файлів та зображень між комп'ютерами.

Бездротові пристрої POP Keys та POP Mouse є міцними, надійними та забезпечують тривалий час роботи. Стійкий зв'язок з комп’ютером налаштовується через бездротові технології Bluetooth або Logi Bolt.

POP Keys працює з macOS, Windows, iOS, ipadOS, Chrome OS та Android, а POP Mouse – з Windows, macOS, iPadOS, Chrome OS та Linux.

Новинки є доповненням лінійки Studio Series компанії Logitech, до якої також входять мінімалістична миша Pebble, клавіатури K580 та K380, а також новий килимок Logitech Desk Mat.

 

Про компанію Logitech

Компанія Logitech розробляє продукти, які надають користувачам можливість легко і просто зануритися у цифровий світ розваг. Ще понад 30 років тому пристрої Logitech були покликані об'єднувати людей за допомогою цифрових технологій, зараз же компанія розробляє продукти, що дозволяють повністю насолодитися масою аудіо- та відеорозваг, іграми, спілкуванням в соціальних мережах і передачею даних через Інтернет. Швейцарська відкрита акціонерна компанія Logitech International, заснована в 1981 році, котирується на Швейцарській фондовій біржі (LOGN) і на біржі Nasdaq (LOGI) в США

.

Приєднуйтесь до Logitech на logitech.com , в блозі компанії або @Logitech.