Компанія Kingston FURY

Нова лінійка високопродуктивної пам’яті Kingston FURY уже в продажу!

Високопродуктивні моделі серій Kingston FURY™ Renegade, Kingston FURY Beast і Kingston FURY Impact дозволять кожному ентузіасту геймінгу або розгону ПК не тільки підняти свою систему на якісно новий рівень продуктивності й швидкодії, але й надати їй яскравого автентичного стилю за допомогою модулів пам'яті з повнокольоровим динамічним підсвічуванням, доступних у лінійках Beast і Renegade. 

Найкращі рішення для якісного апгрейду гральних та оверклокерських систем:

  • Kingston FURY Renegade: чудове в продуктивності DDR4 і революційний дизайн;
  • Kingston FURY Beast: приголомшлива швидкість DDR3 і DDR4;
  • Kingston FURY Impact: висока продуктивністьDDR4 і DDR3 у компактному форм-факторі.

Як відзначила, презентуючи новинки бізнес-менеджер DRAM Kingston Крісті Ернт: «Kingston продовжує забезпечувати ентузіастів ПК і комп'ютерних ігор найпрогресивнішими і найпродуктивнішими пристроями пам'яті, а також бездоганним клієнтським сервісом — тепер уже як Kingston FURY. Незалежно від того, планується просте й економічне оновлення чи необхідно радикально підвищити можливості системи для отримання максимальної переваги в грі, у Kingston FURY є оптимальні рішення».  

Розроблені спеціально для підвищення продуктивності й швидкості відгуку ігрових і оверклокерських систем, модулі та комплекти пам'яті Kingston FURY Renegade DDR4 RGB забезпечують істотне збільшення кадрової частоти, безперебійний стрімінг і ефективність в обробці відео.  

Пам'ять цієї лінійки представлена модулями з частотою до 4 600 МГц DDR і короткими схемами таймінгів CL15-CL19. У динамічній RGB-підсвітці, що створює створює чарівні світлові ефекти, застосована патентована технологія Kingston FURY Infrared Sync Technology, що забезпечує виняткову плавність і синхронність роботи світодіодів. 

Модулі Kingston FURY Renegade DDR4, що постачаються з чорним радіатором агресивного дизайну і чорною друкованою платою, також здатні вразити надвисокими частотами, аж до 5 333 МГц DDR2, у поєднанні з короткими схемами таймінгів CL13-CL20.  

Обидві лінійки забезпечені сертифікованими Intel® XMP профілями, оптимізованими під новітні чипсети Intel — достатньо лише обрати в BIOS профіль, уже ретельно налаштований інженерами Kingston. Пам'ять постачається як у вигляді окремих модулів обсягом від 8 до 32 ГБ, так і комплектами по два, чотири і вісім модулів загальним обсягом до 256 ГБ.  

Своєю чергою, модулі пам’яті линійок Kingston FURY Beast DDR4 RGB і Kingston FURY Beast DDR4, що мають частоти до 3 733 МГц DDR і схеми таймінгів CL15–CL19, забезпечують значне підвищення продуктивності систем у ресурсоємних іграх, при редагуванні відео і рендерінгу. 

Для користувачів, які потребують відносно недорогого, але якісного оновлення, у лінійці Kingston FURY Beast доступні ефективні високошвидкісні рішення як із синхронізованим RGB-підсвічуванням, що надає системі особливої яскравості й унікальності, так і без неї. Зокрема, в лінійці Kingston FURY Beast DDR4 RGBпредставлені забезпечені підсвічуванням поодинокі модулі пам'яті обсягом від 8 до 32 ГБ і комплекти загальним обсягом до 128 ГБ. Модулі та комплекти аналогічного обсягу можна придбати і у варіаціях без підсвічування — у лінійці Kingston FURY Beast DDR4 — у стильних корпусах з низькопрофільним теплорозподільником. 

Обидві лінійки підтримують функцію автоматичного розгону Plug N Play до частоти 2 666 МГц DDR3 і сумісні як з Intel XMP, так і з AMD Ryzen ™. Доступні також DDR3-моделі. Не залишилися без уваги інженерів Kingston і системи з обмеженим внутрішнім простором. лінійка пам'яті Kingston FURY Impact пропонує власникам ноутбуків і малогабаритних ПК одне з найкращих в індустрії рішень, реалізованих на базі компактного форм-фактора SODIMM. 

Сумісні як з Intel XMP, так і з AMD Ryzen, модулі пам’яті Kingston FURY Impact DDR4 підтримують технологію автоматичного розгону Plug N Play, що дозволяє отримувати максимальну частоту пам'яті систем, аж до 3 200 МГц DDR. При цьому для досягнення бажаного результату немає необхідності встановлювати чи змінювати налаштування BIOS — достатньо лише вставити компактну друковану плату в слот.  

Завдяки низькій напрузі живлення модуля пам’яті FURY Impact DDR4 (1.2 В) система почне працювати не тільки помітно швидше, а й з меншим рівнем шуму, майже без нагрівання.  

У лінійці також доступні моделі DDR3 із частотами до 1 866 МГц DDR. 

Усі пристрої представлених лінійок оперативної пам’яті Kingston FURY проходять обов’язкове стовідсоткове заводське тестування на максимальних частотах і забезпечені пожиттєвою гарантією виробника.

Додаткова інформація про новинки доступна на сайті kingston.com.

В Україні продукція вже в наявності на складі. 

Довідка
Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 30-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами у 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів, а також 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.
Більше інформації: http://www.asbis.ua