Intel фокусується на флагманських брендах Intel Core

Intel представляє новий процесор Intel для майбутніх Essential Segment PCs

Intel представляє новий процесор для основної продуктової лінійки: процесорів Intel®. Нова пропозиція замінить бренди Intel Pentium® і Intel Celeron® у серії ноутбуків 2023 року.

“Як для роботи, так і для розваг, важливість ПК стає лише більш очевидною, оскільки бурхливі темпи технологічного розвитку продовжують формувати світ. Intel прагне впроваджувати інновації на користь користувачів, і наші сімейства процесорів початкового рівня відіграли вирішальну роль у підвищенні стандартів ПК для всіх цінових груп. Новий бренд Intel Processor спростить пропозиції, щоб користувачі могли зосередитися на виборі правильного процесора для своїх потреб.” Джош Ньюман, віце-президент Intel і тимчасовий генеральний менеджер мобільних клієнтських платформ

Чому це важливо

Завдяки цій новій спрощеній архітектурі бренду Intel надалі зосереджуватиметься на своїх флагманських брендах: Intel® Core™, Intel® Evo™ та Intel vPro®. Крім того, це оновлення оптимізує пропозиції брендів у сегментах ПК, щоб забезпечити та покращити комунікацію з клієнтами Intel щодо ціннісних пропозицій кожного продукту, одночасно спрощуючи процес покупки для клієнтів. 

Про процесор Intel

Intel Processor буде торговельною маркою для кількох сімейств процесорів, допомагаючи споживачам спростити процес покупки продукту. Intel продовжить надавати ті самі продукти та переваги в сегментах. Бренд залишає незмінними поточні пропозиції продуктів Intel і план виробництва Intel.