Intel презентувала низку продуктів і технологій

INTEL анонсувала нові процесори INTEL® CORE™ 10-го покоління на COMPUTEX 2019

BUY ONLINE

All Intel® Core™ Processors


На щорічній міжнародній комп’ютерній виставці COMPUTEX в Тайбеї, Тайвань корпорація Intel презентувала низку продуктів і технологій, що охоплюють найактуальніші сегменти індустрії ПК. Серед них – перші процесори Intel® Core™ 10-го покоління, що підносять роботу штучного інтелекту ПК на принципово новий рівень, та останні подробиці інноваційної програми Project Athena, покликаної допомогти виробникам із розробкою наступного покоління ультрабуків. Також для геймерів було представлено спеціальний випуск процесорів 9-го покоління Intel® Core™ i9-9900KS із технологією All-Core Turbo на 5 ГГц та підсилювачем продуктивності Intel® Performance Maximizer, а для фахівців – процесори Intel Core vPro 9-го покоління, які зробили Intel Core i9 найкращою платформою для бізнесу.

Справжнім технологічним проривом, що відкриває можливості майбутнього, є високоінтегровані процесори Intel Core 10-го покоління, побудовані на 10-нанометровому технологічному процесі, новій архітектурі Sunny Cove та графічному двигуні 11-го покоління. Надсучасна розробка отримала приблизно 2,5-кратне прискорення AI, вдвічі збільшену продуктивність графіки та майже втричі швидший бездротовий зв'язок.

  • Розумна продуктивність. Це – перші процесори Intel для тонких та легких ноутбуків, призначені для забезпечення високоефективної роботи штучного інтелекту, оснащеного технологією поглибленого навчання Intel® DL Boost.
  • Стрибок у графічних можливостях. Нове ядро Intel Iris® Plus базоване на графічній архітектурі 11-го покоління, що забезпечує до 1 терафлопа векторних обчислень. Це дає можливість користувачеві створювати контент на професійному рівні з удвічі покращеним високоефективним кодуванням, переглядати відео стандарту 4К HDR у мільярді кольорів та грати в найсучасніші ігри у якості Full HD з удвічі швидшим FPS6.
  • Найкраще у своєму класі підключення. Реалізація технології Intel® Wi-Fi 6 (Gig+) та інтегрований апаратний інтерфейс Thunderbolt™ забезпечують бездротову швидкість понад 1 Гбіт/с із підвищеною надійністю підключення та універсальністю порту. 

Високоінтегровані процесори Intel Core 10-го покоління дають партнерам OEM свободу інновацій у сфері дизайну, зменшуючи площу пристрою і водночас гарантуючи найновіші та найвищі стандарти IT світового класу. «Ніхто не бажає йти на компроміс, люди хочуть усе й одразу: тривалу автономну роботу від батареї, вражаючу потужність, високу швидкість підключення та відгуку, досконалі форм-фактори. Наша робота полягає в тому, щоб зібрати найкращих спеціалістів у галузі й представити неймовірні та різноманітні комп'ютери, призначені саме для забезпечення потреб користувачів. Наші найбільш інтегровані процесори Intel Core 10-го покоління та проект Athena – чудові приклади того, як наші інвестиції на рівні платформ допоможуть заохотити до інновацій всю комп’ютерну індустрію в цілому», – зазначив Грегорі Брайант, старший віце-президент Intel та генеральний менеджер Client Computing Group.

Моделі Intel Core 10-го покоління варіюватимуться від i3 до i7, матимуть до 4 ядер і 8 потоків, максимальну частоту під час розгону до 4,1 ГГц та до 1,1 ГГц графічної частоти. Надходження у продаж систем, сумісних із новими процесорами, очікується до кінця 2019 року.

Довідка

Компанія "АСБІС-Україна" – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 28-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами у 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua


Intel Corporation – американська технологічна компанія, провідний виробник електронних пристроїв та комп'ютерних компонентів, включаючи мікропроцесори та набори системної логіки (чіпсети). Корпорація є винахідником мікропроцесорів серії x86, якими оснащено більшість персональних комп'ютерів на планеті, і є другим за величиною світовим виробником напівпровідникових чіпів.

Докладніше: www.intel.com