Компанія GIGABYTE Technology

GIGABYTE підтримує і проводить кваліфікацію нових відеокарт NVIDIA

У 2020 році компанія NVIDIA випустила відеокарти A100, A40 і A6000, чим зробила визначний стрибок у продуктивності. Асортимент відеокарт NVIDIA розширився, і сервери GIGABYTE зараз тестують їх на відповідність. Дві нові відеокарти — NVIDIA A30 і NVIDIA A10 Tensor Core створені для основних типів підприємств, щоб виконувати такі задачі, як логічні висновки ШІ, тренування і HPC, включаючи запуск пакета програм NVIDIA AI Enterprise у віртуалізованій інфраструктурі. Створені для використання в робочих станціях, нові відеокарти NVIDIA RTX A5000 і A4000 ідеально підходять для візуалізації предметів у реальному часі, штучному інтелекті (AI), віртуальної реальності (VR) і обчислювальних рішень.

Нові відеокарти принесуть додаткові переваги серверам GIGABYTE, будь то сервер з високою обчислювальною щільністю чи просто робоча станція. Щодо виконання, модель A30 створена витримувати робочі навантаження, яких вимагають логічні висновки ШІ та HPC, за оптимальну ціну. Модель A10 прискорює відтворення основних типів медіа та графіки з використанням ШІ. Серія RTX пропонує спеціалістам із робочих станцій два варіанти: нову відеокарту A5000 із більшою продуктивністю та двома слотами й A4000, яка є надійним виконавцем у зручному форм-факторі з одним слотом для щільності обчислення і виконання різних функцій.

Широкий асортимент серверів GIGABYTE підтримує до 8 видів відеокарт NVIDIA з двома слотами й з’єднувальною технологією NVLink, такі як у сервері GIGABYTE G492-Z51. Вони також є частиною NVIDIA-CertifiedSystem™ і пропонують доступ до неймовірної бібліотеки ресурсів і підтримують штучний інтелект (AI) та обчислення на високому рівні. Модель G492 вирізняється своїми здатностями в обчисленні завдяки двослотним відеокартам, модулям пам’яті 32 DIMM і 12 відділам для дисків NVMe/SATA/SAS. Вона також може вмістити ще два прискорювачі або високошвидкісну мережу. Ще один високопродуктивний сервер для прискорювачів — GIGABYTE G242-Z11, який також сертифікований NVIDIA і підтримує до чотирьох відеокарт із лініями PCIe Gen 4 для швидкої обробки інформації. Обидва сервери підтримують нещодавно випущені високопродуктивні процесори AMD EPYC серії 7003 без будь-яких обмежень, що дозволяє відеокартам прискорювати робочі навантаження.

Віддалене управління та управління декількома серверами:

Частиною конкурентної пропозиції GIGABYTE також є консоль управління (GMC) для BMC (контролер управління материнською платою) сервера в браузері. Крім того, програмне забезпечення для управління серверами GIGABYTE (GSM) можна завантажити безплатно і використовувати для кількох серверів одразу. GMC і GSM пропонують величезні переваги, при цьому зменшуючи витрати на ліцензування та підтримку.

>>Дізнатися більше про наші сервери

Головна ідея

Усе почалося із головної ідеї генерального директора компанії NVIDIA Дженсена Хуанґа, у якій він розкрив, що буде наступним у прискоренні обчислення. Всередині на вас чекають деякі захопливі несподіванки. Доступно на вимогу.

>>Дивитись відео

Дізнатись більше інформації: