Материнська плата MU71-SU0 для Intel Xeon W-3200 обладнана шістьма слотами  PCIe x16 та вісьмома  DIMM

GIGABYTE випускає нові материнські плати Intel® Xeon® W-3200 та Xeon® для масштабованих робочих станцій та серверів

MU71-SU0 – це материнська плата у форм-факторі ATX з одним сокетом. Вона орієнтована на роботу з новим процесором Intel Xeon W-3200. Ця нова платформа спеціально розроблена і оптимізована для професійних робочих станцій. Серед її особливостей варто відзначити можливість забезпечення швидкої візуалізації, моделювання та рендерингу з використанням до 28 ядер, 56 потоків, максимальної базової частоти 3,7 ГГц і максимальної частоти в режимі turbo до 4,6 ГГц в 1-сокетному рішенні. MU 71-SU0 також може використовуватися разом з одним процесором сімейства Intel Xeon 2-го покоління, який підтримує модулі пам'яті Intel® Optane® DC Persistent Memory.

MU71-SU0

Ця нова материнська плата обладнана вісьмома слотами DIMM, що можуть прийняти до 1 ТБ оперативної пам'яті стандарту DDR4. Крім того, тут наявні ще сім слотів розширення PCIe Gen 3.0 і вбудований слот M.2 для високошвидкісного накопичувача зберігання  даних NVMe. Вбудований контроллер Aspeed AST 2500 BC і виділений порт LAN для віддаленого керування дозволяють інтегрувати цю плату у серверну платформу, що вимагає більш високих тактових частот.

Окрім цього, компанія GIGABYTE також випустила плату, призначену для побудови двопроцесорних систем на базі серверних процесорів другого покоління Intel Xeon Scalable. MD71-HB1, – це материнська плата форм-фактора E-ATX, дизайн якої нагадує популярну плату MD71-HB0. Однак тут не вісім слотів DIMM, як у MD71-HB0, а шість. Зокрема, це дозволило збільшити до семи кількість слотів розширення PCIe, щоб забезпечити більші можливості для додаткових карт прискорювачів, пристроїв зберігання даних або мережевих контроллерів.

MD71-HB0

Для отримання додаткової інформації, будь ласка, надішліть інформаційний запит на електронну адресу gigabyte@asbis.ua

 

Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 28-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами в 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua

Gigabyte Technology – тайванський виробник та дистриб’ютор комп'ютерного обладнання. Основним напрямком роботи Gigabyte є виробництво материнських плат, а також користувальницьких відеокарт та портативних комп'ютерів, включно з тонкими та легкими ноутбуками під власним брендом Aero.

Дізнавайтеся більше на www.gigabyte.ua