Perenio IoT оголошує всесвітній старт продажів в рамках Consumer Electronics Show 2020 у Лас-Вегасі і анонсує старт попередніх замовлень в рамках Kickstarter-кампанії

На виставці CES 2020 Perenio IoT анонсувала вихід на глобальний ринок і старт Kickstarter-кампанії в березні

Компанія представить свій новий основний продукт IoT Router Elegance і розумну екосистему на стенді № 40247 в Sands Expo.

Пристрої Perenio ІоТ є ідеальною точкою входу в Smart Home для тих, хто прагне зробити своє життя більш впорядкованим за допомогою підключених девайсів, не витрачаючи при цьому значних статків. Ці рішення дозволяють оптимізувати витрати, не захаращують простір і позбавляють від великої кількості кабелів і розеток. Perenio IoT – це комфорт і захищеність.

IoT Router Elegance – це єдиний пристрій для інтернет доступу і керування будинком. Завдяки незвичайному інженерному рішенню виробнику вдалося помістити в компактний стильний корпус великий набір функцій, які зазвичай виконують кілька пристроїв. Мультипротокольний IoT Wi-Fi роутер підтримує Bluetooth | ZigBee | Z-Wave протоколи, оснащений вбудованим модемом LTE, акумулятором і технологією віддаленого керування розумним будинком. IoT Router виконує завдання із забезпечення потужного і стабільного з'єднання навіть в зашумленому сигналами від інших пристроїв просторі. Роутер однаково функціональний як для квартири або будинку, так і для великих офісних приміщень.

Крім того, мова не лише про функції роутера: Perenio фокусується на комплексних рішеннях. Крім доступу в Інтернет, IoT Router замінює кілька пристроїв для віддаленого керування розумним будинком і може обслуговувати до 150 підключених розумних девайсів.

IoT Router Elegance може працювати автономно, незалежно від стабільності джерела живлення і сигналу інтернет-провайдера. Це можливо завдяки вбудованому акумулятору, який забезпечує до 10 годин безперебійної роботи без підзарядки.

Ексклюзивно на CES 2020 Perenio IoT представить IoT Router Elegance з набором стильних змінних верхніх панелей корпусу, які доповнять класичний чорно-білий дизайн. Завдяки ним користувач зможе змінити зовнішній вигляд роутера, щоб вписати його в будь-який інтер'єр.

Зі змінними панелями IoT Router Elegance – це пристрій, який користувач не захоче ховати під столом або за полицею. Девайс може стати прекрасним акцентом в інтер'єрі в поєднанні з іншими предметами декору. Це перший роутер і центр керування розумним будинком, який сприймається як стильний аксесуар.

IoT Router Elegance може працювати з Apple HomeKit, Google Home, Amazon Alexa і Yandex Smart Home. У першому кварталі 2020 року в продукти Perenio IoT буде інтегрований комплект для розробки програмного забезпечення Local Home, який підтримує Google Assistant Connect.

Крім IoT Router Elegance, лінійка продуктів Perenio ІоТ також включає пристрої для розумного будинку, такі як датчики і системи безпеки (інтелектуальна розетка Power Link, стаціонарна і поворотна камери, датчик диму, датчик протікання, датчик відкриття дверей і вікон, датчик руху та інфрачервоний пульт Red Atom).

А з мобільним додатком Perenio Smart ваш смартфон перетворюється в власний центр керування розумним будинком в кишені.

Інтелектуальна екосистема від Perenio IoT – це не просто набір розрізнених пристроїв. Додаток дозволяє відстежувати і збирати статистику та записи з пов'язаних пристроїв, отримувати сповіщення та повідомлення про їх статус, може здійснювати віддалене керування підключеними пристроями через загальну екосистему.

Пристрої від Perenio IoT служать потребам людей всередині будівлі, позбавляючи від щоденної рутини і звільняючи час для сім'ї та друзів.

Perenio IoT можна знайти на Sands Expo, рівень 2, зали A-D, стенд 40247 або стенд Google.