Компанія GIGABYTE Technology

GIGABYTE представила нові сервери для процесорів Intel® Xeon® Scalable 3-го покоління

Компанія випустить 7 нових материнських плат, у тому числі 4 моделі для систем зі здвоєними процесорами, а також 10 серверів загального призначення серії R, 3 сервери серії H з високою щільністю розміщення, 4 сервери серії G з високою щільністю графічних процесорів і одну модель малого сервера серії Е для обчислення на периферії. Ці сервери оптимізовані для робочих навантажень у корпоративних, хмарних, високопотужних обчислювальних системах, мережах і системах безпеки.

Компанія Intel досягла значного успіху, випустивши понад 40 моделей процесорів Intel Xeon Scalable 3-го покоління. До них додалося більше обчислювальних ядер, PCIe 4.0 із підтримкою до 64 ліній на сокет, більша пропускна здатність пам’яті й загальна системна пам’ять на сокет, а також вдосконалений рівень штучного інтелекту та системи безпеки, у той час як ціна залишиться конкурентоспроможною. Завдяки цьому сервери стануть прекрасним вибором для тих, хто збирається оновити конфігурацію сервера або замінити застарілі сервери на нове покоління.

 

«За всі роки ми звикли до того, що Intel створює нові продукти, спрямовані на розширення можливості серверів, оскільки ми в GIGABYTE спільно розробляємо сервери для штучного інтелекту, високопотужних обчислювальних систем тощо, – Денієл Хоу, виконавчий віцепрезидент підрозділу мереж і комунікацій GIGABYTE. – Те саме і з процесором Xeon Scalable 3-го покоління – це повноцінна щедра пропозиція, яка дасть нам змогу створити широкий асортимент серверів і дозволити організаціям у 2021 році по-новому подивитися на центри даних, які зміняться уже завтра».

«Неймовірна кількість даних, яка сьогодні генерується, мотивувала нас продовжити створювати інновації і розробляти процесори з високим рівнем робочого виконання, оптимізовані для робочих навантажень від аналітики до периферійних обчислень, — Ґреґ Ернст, віцепрезидент компанії Intel із продажів у США. – Наша співпраця з компанією GIGABYTE дозволяє швидше виводити на ринок сервери на базі нових процесорів Intel Xeon Scalable 3-го покоління”.

Віддалене керування та керування декількома серверами:

Частиною конкурентної пропозиції GIGABYTE також є консоль (GMC) для управління сервером через BMC (контролер управління материнською платою) за допомогою браузерної платформи. Крім того, програмне забезпечення для управління серверами GIGABYTE (GSM) можна завантажити безкоштовно і використовувати для кількох серверів одразу. GMC і GSM пропонують величезні переваги, при цьому зменшуючи витрати на ліцензування та підтримку.

Для того, щоб дізнатися більше про продукти Gigabyte, надсилайте інформаційний запит на електронну адресу gigabyte@asbis.ua.

Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 30-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами в 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.
У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.
Більше інформації:
www.asbis.ua

Gigabyte – світовий лідер у галузі виробництва комп'ютерного обладнання. Компанія пропонує широку лінійку продуктів, що зокрема включає системні та графічні плати, сервери, інші компоненти та аксесуари для ПК. Завдяки досвіду, що охоплює споживчі, корпоративні, ігрові та хмарні рішення, Gigabyte використовує дослідження та інновації для постійного задоволення потреб користувачів.
Дізнавайтеся більше на
www.gigabyte.ua