ASBISC Enterprises PLC

Edbak та ASBIS підписали дистриб'юторську угоду

Угода охоплює більшість країн представленності ASBIS Group, включаючи наступні регіони та країни: Близький Схід, Центральна Азія та Кавказ, країни ЄС (крім Польщі, Литви, Латвії, Естонії), Сербія, Боснія та Герцеговина, Україна, Південний Африка, Алжир, Єгипет, Марокко, Туніс. 

З 28 років на ринку, Edbak став одним із провідних у галузі виробників монтажних систем для LCD/LED екранів та проекторів на європейському ринку, а також пропонує пересувні стійки для відеоконференцій, стенди, відеостіни з декількома моніторами, настінні та настельні кріплення, інформаційні кіоски та рішення для будь-якої галузі. 

«Як проектний постачальник, ми в ASBIS завжди прагнемо розробляти найбільш комплексні та ефективні рішення. Частиною цієї роботи є пошук синергії між нашими приватними брендами та найкращими у своєму класі пропозиціями з ринку. Я щиро вірю, що LCD, LED-екрани, цифрові вивіски та бізнес-дисплеї Prestigio Solutions спільно з монтажними рішеннями EDBAK завоюють значну та непохитну позицію на ринку. Тепер ми можемо виконати будь-які вимоги проекту Digital Signage майже для кожного вертикального ринку. » – прокоментував Олександр Мартиненко, директор з розвитку бізнесу Prestigio Solutions. 

 

Про Edbak: 

Edbak – польська сімейна виробнича компанія з досвідом роботи на ринку понад 28 років. Запорукою успіху компанії є постійний і динамічний розвиток, а також адаптація до очікувань клієнтів і мінливих ринкових умов. 

Компанія виробляє стандартну продукцію під власним брендом Edbak для галузей AV і Digital Signage, а також є законтрактованим виробником металевих компонентів для промисловості. Більше інформації на edbak.com