Клієнтів турбують іх власні проблеми

Чого дійсно бажають фахівці зі зберігання даних Результати тут!

Опитування, яке проводилося серед клієнтів на форумі корпоративного зберігання даних (the Enterprise Storage Forum) стосовно найважливіших проблем, з якими пов'язана експлуатація існуючої інфраструктури зберігання даних, виявило наступне:

 

Проблема Відсоток респондентів

Старіння обладнання

18%

Брак ємності сховища

17%

Висока вартість експлуатації

13%

Проблеми безпеки та відповідності

13%

Ми ознайомилися з даними і задалися питанням: «Чи орієнтуємося ми на запит клієнтів?». Давайте послідовно розглянемо кожну з вимог клієнтів: Старіння обладнання

Перенесення даних – це завжди клопітно, і це додатковий ризик, але ми часто забуваємо, що те ж саме стосується старіння обладнання. Апаратне забезпечення має U-подібну криву відмов – деякі компоненти «вмирають молодими» або того гірше виявляються нежиттєздатними з самого початку. Пізніше система стабілізується з невисокою частотою відмов на багато років, а в подальшому частота відмов раптово істотно зростає. Крім того, старіння устаткування підвищує витрати на сервісну заміну обладнання, які були закладені у (вже стиснутий) IT-бюджет, а IT відділи вимушені завчасно починати придбання обладнання, щоб перенести дані в нове сховище без додаткових витрат.

Я дуже бажав би провести обговорення того нововведення, яке ми готуємо у відповідь на цей виклик, але до офіційного оголошення його результатів я можу тільки сказати, що воно вирішить проблему і знизить вартість переносу даних. Залишайтесь з нами!

Брак ємності сховища

Компанія INFINIDAT пропонує своїм клієнтам унікальну бізнес-модель: «Розкажіть нам про ваші сьогоднішні потреби та плани зростання в майбутньому». Ми за власний рахунок створимо систему, яка буде достатньо місткою для вашого зростання, а вам потрібно сплатити лише за те, що необхідно вам зараз. Коли настане дійсно важка хвилина, і хтось скаже: «Я забув повідомити минулого місяця, але нам потрібно виділити 100 ТБ для нашого нового продукту, і вони потрібні вже сьогодні», ви просто скористуєтесь доступним обсягом і повідомите нас про це. Ціна вже оговорена в первісній пропозіції, тому ніяких сюрпризів, очікування покупки, постачання, зберігання та накопичування – еластичність хмарного сховища у вашому центрі даних! 

InfiniBox – це унікальна архітектура, призначена для забезпечення найвищих можливостей при підтримці різних робочих навантажень з дуже стабільним рівнем продуктивності!

Висока вартість експлуатації

Висока вартість експлуатації – це не тільки необхідні для вашого обладнання електроенергія і охолодження. Це ще й час, потрібний для підтримки його роботи, і кількість необхідного для цього персоналу. 

InfiniBox потребує меншої кількості постійних штатних співробітників для управління петабайтами даних (докладніше дивіться дослідження Forrester) завдяки високому рівню автоматизації і самообслуговування. У той же час InfiniBox пропонує до 4,2ПБ (до стиснення даних) в одному місці при піковому споживанні всього лише 8 кВт. ЦЕ дійсно ефективно!

Проблеми безпеки та відповідності

Існує безліч способів зменшити витрати на безпеку та відповідність, але «Загальне положення про захист даних» GDPR / AB375, NYDFS, а також багато інших регламентів щодо персональних даних підвищують ризик помилки. У той же час хакери щодня намагаються зламати ваші дані, і час на їх стороні. 

Ризик зростає у зв'язку з тим, що хакери сьогодні вправні як ніколи. Що ж здатне зробити IT для підтримки бізнесу? 

Відповідь дуже проста: шифрування даних. Таким чином, хакери, які крадуть дані, не зможуть отримати до них доступ. І ще: у Статті 34 GDPR йдеться про те, що у разі крадіжки шифрованих даних, ви навіть не мусите повідомляти суб'єктів даних!

Так що ж зі сховищем даних?  

Щоб компенсувати витрати на дороге апаратне забезпечення, багато масивів для зберігання даних надмірно покладаються на технологію стиснення даних. Однак шифрування повністю позбавляє можливості стискати дані. Клієнти, яким потрібно шифрувати дані у зв'язку з проблемами відповідності, не можуть зробити цього через вартість. InfiniBox- це унікальна пропозиція, оскільки вона не покладається на дорогі носії і залишається рентабельною навіть у разі шифрування даних

Звичайно ж, існує безліч інших проблем, які ми можемо допомогти вирішити нашим клієнтам, але в цей раз я хотів би звернути увагу на стороннє дослідження. Хочете дізнатися більше? Завантажте нашу книгу «white paper» архітектури зберігання даних або зверніться до нас. Ми продемонструємо вам, як одна інноваційна технологія може відразу вирішити безліч проблем.

Про Ерана Брауна

Еран Браун-технічний директор компанії INFINIDAT по регіону ЕМЕА. Понад 14 років Еран займався архітектурою центрів даних на всіх рівнях – додатки, візуалізація, створення мереж і в першу чергу – сховища даних. Його попередні посади включають в себе вище керівництво товарним виробництвом, розробку систем і консультування, роботу з компаніями в багатьох вертикалях (фінанси, нафта і газ, телекомунікації, програмне забезпечення та мережі), а також допомогу в плануванні, розробці та розгортанні інфраструктури для підтримки бізнес-додатків, яка масштабується.

Якщо залишилися які-небудь питання, звертайтеся до експертів по СЗД infinidat@asbis.ua