АСБІС-Україна візьме участь у найбільшій вітчизняній виставці технічних засобів і устаткування для забезпечення безпеки «Безпека-2018»

Участь АСБІС-Україна у найбільшій вітчизняній виставці «Безпека-2018»

З 23 по 26 жовтня АСБІС-Україна візьме участь у найбільшій вітчизняній виставці технічних засобів і устаткування для забезпечення безпеки «Безпека-2018». Цього року на нашому стенді будуть представлені наступні бренди: SonicWALL, Seagate, Perenio та Prestigio.

Будемо раді бачити вас на нашому стенді, не упустіть можливість поспілкуватися з представниками вендорів та командою АСБІС-Україна!

SonicWALL. Пристрої об'єднаних систем запобігання вторгненням, антивірус на рівні шлюзу мережі, засоби боротьби з програмами-шпигунами, засоби фільтрації вмісту та служба захисту від небажаної пошти. Пристрої SonicWALL забезпечують пропускну спроможність, необхідну для роботи критично важливих бізнес-застосунків, та блокування непотрібних застосунків.

Seagate. Жорсткі диски Skyhawk для систем відеоспостереження. Підтримка цілодобових робочих навантажень, а також – ємкості до 14 ТБ для систем на базі цифрових відеомагнітофонів і мережевих відеореєстраторів. Накопичувачі для систем відеоспостереження Skyhawk із вдосконаленою мікропрограмою Imageperfect™ та ПО Skyhawk Health Management успішно впораються з найскладнішими завданнями.

Perenio. Готове рішення для управління та забезпечення безпеки будинку, квартири, магазину або офісу, яким легко управляти за допомогою мобільного застосунку. Система дозволяє віддалено контролювати ситуацію в приміщеннях, отримувати повідомлення про небезпеки та своєчасно реагувати на них, вибирати готові сценарії роботи або створювати власні, а також переглядати історію подій і відеозапису з хмарного сховища.

Prestigio. Захищені Multiboard – інтерактивні Ultra HD пристрої на базі Windows для бізнесу та освіти, на які можна виводити будь-яке відео для спостереження за безпекою.

Виставка «Безпека» – ефективний майданчик для презентації та поширення продукції на українському ринку, ознайомлення з інноваційними технологіями, пошуку партнерів та залучення клієнтів. Щорік у події беруть участь близько 130 вітчизняних та зарубіжних підприємств і компаній, а у ролі гостей виступають біля 6500 фахівців з усіх регіонів України.

Детальна інформація про виставку: https://www.bezpeka.ua