ТМ Prestigio представила для ознайомлення найцікавіші новинки

ТМ Prestigio виступила технічним спонсором Ukrainian Creative Week

23 жовтня в Арт-резиденції Carbon на ВДНГ стартував Ukrainian Creative Week – масштабна творча платформа для зустрічі та обміну досвідом діячів української дизайнерської та рекламно-комунікаційної сфери. Технічним спонсором заходу виступила ТМ Prestigio.

Технологічні винаходи є базовим робочим інструментом творення для сучасного художника або арт-директора, тому ТМ Prestigio представила для ознайомлення найцікавіші новинки, за якими стоїть майбутнє.

Новий тренд, що вже встиг завоювати популярність в українському бізнесі та освіті, тепер підкорює творчі кола – Prestigio Multiboard. Інтерактивна сенсорна панель дає можливість працювати в дизайнерських програмах на великому екрані, використовуючи не лише мишку, але й руки. ПО Note, інстальоване на Prestigio Multiboard, дозволяє малювати та зберігати графічні файли, створювати ефектні презентації, серфити в інтернеті. З пристроєм може працювати до 4-х чоловік одночасно, тому з ним значно зручніше влаштовувати «мозкові штурми».

На Ukrainian Creative Week вперше представлено абсолютно новий продукт Prestigio – інтерактивне дзеркало. Розробка є мультифункціональним сенсорним екраном із високим ступенем віддзеркалення. За допомогою дотиків до поверхні, крізь яку просвічується цифрове меню, можна користуватися браузером, переглядати аудіовізуальні матеріали та виконувати інші задачі, пов'язані з командною роботою.

Маркетологів, присутніх на заході, безперечно зацікавить такий перспективний для ритейл-індустрії продукт, як цифрові шелфтокери Prestigio. Фахівці нашої компанії демонструють гостям можливості пристрою, який може використовуватися як динамічний рекламний носій на полицях, що паралельно привертає увагу до товарів, розміщених у «сліпих зонах».

АСБІС-Україна запрошує всіх бажаючих з 23 по 26 жовтня відвідати Ukrainian Creative Week – локальну подію, що концентрує останні тенденції в світі творчих інновацій. Усім зацікавленим гостям представиться можливість протестувати мультимедійні можливості пристроїв Prestigio на предмет зручності та відповідності своїм потребам.

Дізнатися більше: http://creative-week.com.ua/